Teollisuudessa syntyvän jätteen käsitteleminen kiertotalouden hengessä: Vedenpuhdistus Deleten Sölvesborgin toimipisteessä

Deleten vedenpuhdistusratkaisun avulla voidaan huolehtia vaarallisesta lietteestä, jota ei voida hävittää, vaan joka pitää käsitellä lämmityskattiloiden puhdistamisen jälkeen.

Deleten vedenpuhdistusratkaisun avulla voidaan huolehtia vaarallisesta lietteestä, jota ei voida hävittää, vaan joka pitää käsitellä lämmityskattiloiden puhdistamisen jälkeen. Menetelmässä erotellaan hiekka ja palamisjäte ja puhdistetaan vedestä raskasmetallit. Asiakkaat voivat hyödyntää menetelmää ilman että heidän tarvitsee investoida pitkäaikaisiin varastointisäiliöihin tai käyttää aikaa, vaivaa ja rahaa päästäkseen eroon saastuneesta vedestä.

Optimoitu puhdistustekniikka

Käytämme puhdistusprosessissa sekä hiutaloittamis- että saostusaineita. Ennen jokaista puhdistustyötä tarkistamme, mitkä epäpuhtaudet ovat merkityksellisiä vuodenajan ja sijainnin perusteella. Näin voimme optimoida puhdistustekniikkaa sinkin, nikkelin, kuparin, kadmiumin ja elohopean sitoutumisen estämiseksi.

Deleten menetelmän ansiosta kuivaa kaatopaikkajätettä syntyy paljon vähemmän ja sen käsittely on edullisempaa. Vesi voi olla niin puhdasta, että se voidaan ohjata suoraan asiakkaiden omaan tai kunnalliseen jäteveden käsittelylaitokseen. Vettä voi myös puhdistaa edelleen käyttämällä ultrasuodatuslaitettamme.

 

Teksti on osa Jätteiden vähentämisen viikon juttusarjaa. Lue lisää teemaviikosta ajankohtaisista uutisista.

Kirjoita kommenttisi tähän:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *