Jätevesipumppaamot

Deleten viemäripalveluiden työntekijä

PUMPPAAMOHUOLLOT JA -KORJAUKSET

Korjaamme, huollamme ja pesemme ammattitaitoisesti kaiken kokoiset jätevesipumput merkistä riippumatta. Meidän kauttamme saat nopeasti ja kokonaistaloudellisesti myös kaikki pumppuihin ja pumppaamoihin liittyvät varaosat sekä vaihtolaitteet.

Suunnittelemme, asennamme ja korjaamme pumppaamoissa käytettävää automatiikkaa ja etävalvontajärjestelmiä. Toteutamme täydelliset pumppaamosaneeraukset alusta loppuun sekä vastaamme halutessasi koko pumppaamotoiminnan käyttöönotosta aina jatkuvan toiminnan varmistamiseen. Myös tarvittavat ohipumppaukset hoidamme omalla kalustollamme.

Jätevesipumppaamon säännöllinen huolto

Jätevesipumppaamot on hyvä tarkastaa ja huoltaa säännöllisesti. Tarkastuksia suosittelemme vähintään kahden vuoden välein. Säännöllisellä huollolla on mahdollista vähentää pumppujen rikkoutuminen ja varmistaa pumppaamon häiriötön toimiminen.

Kotitalouksien pienpumppaamot

Yksityisille asiakkaillemme tarjoamme monipuolisesti palveluja aina pienpumppaamoiden käyttöönotoista huoltoihin, korjauksiin sekä käyttöosien toimituksiin. Avaamme tarvittaessa putkitukokset, tutkimme mahdolliset vikahälytykset, hoidamme perushuollot ja pesut. Ennaltaehkäisevät huoltotoimenpiteet säästävät kokonaiskustannuksia pumppaamon elinkaaren aikana, ja pienehköihin pumppaamoihin suosittelemme 1-2 vuoden välein suoritettavaa perushuoltoa ja pesua.

Vesiosuuskunnat ja kunnalliset jätevesipumppaamot

Vesiosuuskunnille tarjoamme vuotuiset huoltokierrokset, pumppaamopesut, pumppaamosaneeraukset ja pumppukorjaukset. Kauttamme saat myös uudet sekä vaihtolaitepumput, toimitamme varaosat, suunnittelemme asiakkaan tarpeiden mukaan valvontajärjestelmät, korjaamme ja asennamme pumppaamoautomaatiot.

Olemme merkkiriippumaton alan moniosaaja ja meillä on kattava osaaminen kaikista alalla olevista tuotteista. Pystymme myös hankkimaan varaosat lähes mihin tahansa pumppumerkkiin pumpun iästä riippumatta kansainvälisen hankintaverkostomme ansiosta.

Tarjoamme jätevesipumppaamopalveluita Pirkanmaan alueella:

Pumppaamohuolto / vikapäivystys 24/7: puh. 044 974 5178

Pumppamopalvelut arkisin klo 7-16: Valto Vannula, puh. puh. 0400 791 447

Sertech Oy on osa Delete-konsernia