Jälkivahinkopalvelut, vesivahinko- ja tulipalosaneeraus

Delete vahinkopalvelut

Vesivahinko- ja tulipalokohteiden vahinkokartoitus, kosteuskartoitus sekä jälkivahinkopalvelut

Palveluihimme kuuluvat erilaiset JVT-työt, kuten vesivahinko-  ja tulipalovahinkojen jälkivahinkotorjunnat, vahinkokartoitus, palosaneeraus sekä kalmatyöt. Hoidamme kosteusvaurioituneiden rakenteiden kuivatukset, homesiivoustyöt sekä desinfioinnit. Palvelemme myös ennaltaehkäisevästi, ja hoidamme niin pienet kuin suuremmatkin vahingot. Toimialueeseemme kuuluu pääkaupunkiseutu ja Pirkanmaa.

Olemme Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden liiton jäsenyritys sekä Vahinkoalan auktorisointiryhmä VARin auktorisoima JVT- ja Kuivausalanliike (Auktorisoitu vahinkoalan urakoitsija AVU)

 

Lataa Turvallinen vahinkosaneeraus ja jälkivahinkojen torjunta -opas tästä

Hoidamme tulipalojen palosaneeraustyöt ja vesivahinkojen saneeraukset pienistä suuriin

Vahinkotilanteissa hoidamme vahinkokartoitustyöt, raivaus- ja saneeraustyöt, kalustus-, kone- ja laitepuhdistukset sekä hajunpoiston ja desinfioinnin. Korjaamme kaikki vahingon jäljet sekä lajittelemme ja kierrätämme syntyneet jätteet. Hoidamme myös vahinkojen jälkeisen jälleenrakentamisen ja rakennamme kohteen luovutuskuntoon. Ylläpitokorjaus on omiaan kohteissa, joissa normaali toiminta remonttialueen ulkopuolella on välttämätöntä. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi sairaalat ja huipputekniikan teollisuus- ja tutkimustilat. Myös asuinrakennusten kosteiden tilojen saneeraustyöt voidaan hoitaa pölyttömästi, jolloin asukkaat voivat asua tiloissa saneeraustöiden aikana.

Nopeilla toimilla estetään lisävaurioiden synty ja vähennetään korjauskustannuksia sekä lyhennetään kuivumisaikaa. Ammattitaitoiset kosteuskartoittajamme kartoittavat nopeasti ongelma-alueet ja määrittelevät kuivaus- ja jatkotoimenpidetarpeet.

Desinfiointi auttaa virusten torjunnassa – hyvän hygienian ja siisteyden lisäksi

Sisäilmaremontin ansiosta kodissa on puhdas ilma