Jälkivahinkopalvelut, vesivahinko- ja tulipalosaneeraus

jalkivahinkopalvelut-6

Ennataehkäisemme ja hoidamme niin pienet kuin suuremmatkin vahingot ja jälkivahinkojen torjunnan

Deleten palveluihin kuuluvat niin vesivahinkojen ja tulipalovahinkojen jälkivahinkotorjunnat, kosteuskartoitukset kuin palosaneeraukset kaikkiin kohteisiin. Hoidamme myös kosteusvaurioituneiden kohteiden kuivatukset, homesiivoustyöt sekä desinfioinnit. Palvelemme myös ennaltaehkäisevästi, ja saat meiltä halutessasi kaiken, mitä kiinteistösi tarvitsee turvakseen elinkaarensa aikana. Toimialueeseemme kuuluu pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Päijät-Häme ja Kymenlaakso.

Lataa Turvallinen vahinkosaneeraus ja jälkivahinkojen torjunta -opas tästä

Hoidamme tulipalojen palosaneeraustyöt ja vesivahinkojen saneeraukset pienistä suuriin

Vahinkotilanteissa hoidamme raivaus ja saneeraustyöt, kalustus-, kone- ja laitepuhdistukset sekä hajunpoiston ja desinfioinnin. Korjaamme kaikki vahingon jäljet sekä lajittelemme ja kierrätämme syntyneet jätteet. Hoidamme myös vahinkojen jälkeisen jälleenrakentamisen ja rakennamme kohteen luovutuskuntoon. Ylläpitokorjaus on omiaan kohteissa, joissa normaali toiminta remonttialueen ulkopuolella on välttämätöntä. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi sairaalat ja huipputekniikan teollisuus- ja tutkimustilat. Myös asuinrakennusten kosteiden tilojen saneeraustyöt voidaan hoitaa pölyttömästi, jolloin asukkaat voivat asua tiloissa saneeraustöiden aikana.

Nopeilla toimilla estetään lisävaurioiden synty ja vähennetään korjauskustannuksia sekä lyhennetään kuivumisaikaa. Ammattitaitoiset kosteuskartoittajamme kartoittavat nopeasti ongelma-alueet ja määrittelevät kuivaus- ja jatkotoimenpidetarpeet.