Viemärityöt

Onko viemäri tukossa? Delete viemärin avaus ja viemärin puhdistus

Putkien ja viemärien avaukset, kuvaukset sekä huuhtelutyöt

Onko viemäri tukossa tai sattuiko äkillinen tukos putkistossa? Vai onko kyseessä normaali vuosittainen kausihuolto sadevesikaivoihin, öljynerottimiin tai rasvanerottimiin tai perinpohjainen kuntokartoitus ja viemärikuvaus?

Delete tekee viemärikuvaus-, viemärin avaus-, viemärin puhdistus– ja rassaus– sekä viemärin huuhtelutöitä. Saat meiltä niin uusien putkistojen käyttöönottotarkastukset kuin vanhojen putkistojen kuntokartoitukset erikoisvalmisteisella kameralla suoritettuna. Kuvaamme putket ja viemärit 2000 mm kokoon asti. 24/7 toimiva päivystyksemme varmistaa, että saat meiltä palvelua myös äkillisissä tilanteissa, kun viemäri on tukossa tai aiheutuu vaikkapa putkirikko tai vesivahinko.

Putkistojen ja viemäreiden kuvaus ja huuhtelu on ennen kaikkea ennaltaehkäisevä toimenpide – helppo ja huokea tapa varmistaa putkien kunto. Viemärikuvaus suositellaan tehtäväksi säännöllisin väliajoin ja aina putkien avauksen yhteydessä. Käytössämme on myös ex-suojattuja kameralaitteistoja.

Tyhjennämme, huuhtelemme ja puhdistamme myös kaivot kuten sadevesikaivot, sadevesiviemärit, kanaalit, sakokaivot, hiekanerottimet, rasvanerottimet ja öljynerottimet.