Viemärityöt

Viemäri tukossa? Viemärin avaus ja viemäri puhdistus Deleteltä

Viemäri tukossa? Viemärin avaus ja puhdistus Deleteltä

Onko viemäri tukossa tai sattuiko äkillinen tukos putkistossa? Tarvitaanko kiinteistössä viemärin avaus tai viemärin kuvaus? Viemäripalvelumme kattavat edellä mainittujen lisäksi myös vuosittaiset kausihuollot sadevesikaivoihin, öljynerottimiin tai rasvanerottimiin. Delete tekee viemärin avaus-, viemärin puhdistus– ja rassaus– sekä viemärin huuhtelutöitä.

24/7 toimiva päivystyksemme varmistaa, että saat meiltä palvelua myös äkillisissä tilanteissa, kun viemäri on tukossa tai aiheutuu vaikkapa putkirikko tai vesivahinko.

Viemärikuvaus selvittää viemärin kunnon

Viemärikuvaus on ammattitaitomme ydintä. Teemme kuvaamalla viemärien kuntokartoitustyöt, kameralla, joka kuvaa putket ja viemärit aina 2000 mm kokoon asti. Saat meiltä niin uusien putkistojen käyttöönottotarkastukset kuin vanhojen putkistojen kuntokartoitukset erikoisvalmisteisella kameralla suoritettuna.

Viemärikuvaus suositellaan tehtäväksi säännöllisin väliajoin ja aina putkien avauksen yhteydessä. Käytössämme on myös ex-suojattuja kameralaitteistoja.

Putkistojen ja viemäreiden kuvaus ja huuhtelu on ennen kaikkea ennaltaehkäisevä toimenpide – helppo ja huokea tapa varmistaa putkien kunto.

Muut palvelumme:

Lue lisää viemäripalveluista blogistamme tai juttele lisää alla olevan botin kanssa!