Rekrytointi

Delete on ympäristöalan monipuolinen työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee rakentamisen, purkamisen, puhdistuksen ja kierrätyksen ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Vastuullisuus niin omasta henkilökunnastamme, asiakkaistamme kuin myös yhteisestä ympäristöstämme.

Haluamme olla alan nykyisille ja tuleville ammattilaisille tavoiteltu työpaikka. Sellainen, jossa työturvallisuuteen suhtaudutaan sen vaatimalla vakavuudella ja tinkimättömyydellä. Olemme tunnettu siitä, että työturvallisuus on kaikessa toimeksiannoissa tärkeimmässä roolissa. Asiakkalle olemme kumppani, joka toimii aina läpinäkyvästi ja jonka tekoihin ja sanoihin voi luottaa. Yhteiskunnalle ja yhteiselle ympäristöllemme olemme yritys, joka kantaa kortensa kekoon työpaikkojen luojana.

Kun työskentelet Deletellä, tiedät, että huippuosaamistasi arvostetaan. Meillä pääset toteuttamaan haastavia projekteja yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Saat oppia lisää joka päivä ja kehittyä osaajana uudelle tasolle.

Kiinnostuitko Deletestä työnantajana?

Ilmoitamme avoimista työpaikoista Deletessä tämän sivun alalaidassa, Deleten Rekryportaalissa, some-kanavissamme ja verkkosivujemme Ajankohtaista-osiossa.

Avoin hakemus

Voit myös  osoittaa kiinnostuksesi Deleteä kohtaan  työnantajana liittymällä Deleten Rekryportaaliin, jolloin käsitelemme liittymistäsi kuten avointa hakemusta.

Jukka Marttila
henkilöstöjohtaja
p. 040 161 6222

person_jukka_marttila