Rekrytointi

Delete on ympäristöalan monipuolinen työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee rakentamisen, purkamisen, puhdistuksen ja kierrätyksen ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Vastuullisuus niin omasta henkilökunnastamme, asiakkaistamme kuin myös yhteisestä ympäristöstämme.

Haluamme olla alan nykyisille ja tuleville ammattilaisille tavoiteltu työpaikka. Sellainen, jossa työturvallisuuteen suhtaudutaan sen vaatimalla vakavuudella ja tinkimättömyydellä. Olemme tunnettu siitä, että työturvallisuus on kaikessa toimeksiannoissa tärkeimmässä roolissa. Asiakkaille olemme kumppani, joka toimii aina läpinäkyvästi ja jonka tekoihin ja sanoihin voi luottaa. Yhteiskunnalle ja yhteiselle ympäristöllemme olemme yritys, joka kantaa kortensa kekoon työpaikkojen luojana.

Kun työskentelet Deletellä, tiedät, että huippuosaamistasi arvostetaan. Meillä pääset toteuttamaan haastavia projekteja yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Saat oppia lisää joka päivä ja kehittyä osaajana uudelle tasolle.

Kiinnostuitko Deletestä työnantajana?

Ilmoitamme avoimista työpaikoista Deleten Rekryportaalissa. Käy liittymässä Rekryportaaliimme Connect-toiminnon avulla tai hae avoinna olevia tehtäviä suoraan tehtävänkuvauksen kautta.

Avoin hakemus

Voit osoittaa kiinnostuksesi Deleteä kohtaan työnantajana liittymällä Deleten Rekryportaaliin, jolloin käsitelemme liittymistäsi kuten avointa hakemusta.

Jukka Marttila
henkilöstöjohtaja
p. 040 161 6222
jukka.marttila@delete.fi

person_jukka_marttila