REMONDIS Maintenance & Services Group on Deleten uusi omistaja

REMONDIS Maintenance & Services Group on Deleten uusi omistaja

REMONDIS Maintenance & Services International GmbH:n tekemä Deleten osto on saanut Suomen ja Ruotsin kilpailuviranomaisten hyväksynnän. Kauppa vahvistettiin 29.11.2023 ja se kattaa Delete Group Oyj:n koko osakekannan.

REMONDIS Maintenance & Services on osa REMONDIS-konsernia, joka on perheyhtiö ja yksi maailman suurimmista kierrätys-, palvelu- ja vesiyhtiöistä. REMONDIS Maintenance & Services toimii yhteisenä palveluyrityksenä ja tukee sisäisillä palveluilla Deleten lisäksi esimerkiksi BUCHENin ja XERVONin liiketoimintojaan. REMONDIS Maintenance & Services -konserni työllistää yli 9000 henkilöä yli 55 yrityksessä.

”Delete on yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuden puhdistuspalveluyrityksistä, jolla on laaja kokemus markkinoilla. Yrityskauppa vahvistaa merkittävästi REMONDIS Maintenance & Services -konsernin puhdistuspalveluliiketoimintaa Skandinaviassa.” sanoo Juergen Lennertz, REMONDIS Maintenance & Servicesin toimitusjohtaja.

Deleten kaupallinen johtaja Juha Kettunen lisää: ” Olemme innoissamme alkavasta yhteistyöstä ja sen positiivisesta vaikutuksesta asiakkaisiimme. Strateginen kumppanuus REMONDIS Maintenance & Services -konsernin kanssa on meille merkittävä edistysaskel, joka parantaa kykyämme kehittää ja toimittaa palveluitamme kokonaistehokkaasti. Tulevaisuudessa asiakkaamme ovat entistä tyytyväisempiä.”

Lisätietoja:

Markku Salminen, toimitusjohtaja

+358 400 786860

Lisätietoja REMONDIS Maintenance & Services Groupista
www.remondis-maintenance.com/en/