Julkisivupesu ja kattopesu

Delete korkeapainepesurilla pestään rakennuksen julkisivua

Julkisivu- ja kattopesulla pidennät pintamateriaalin elinikää

Julkisivupesu on nopea ja edullinen tapa pitää kiinteistö siistin näköisenä. Etenkin maalattujen pintojen maalausväliä voi helposti pidentää vuosilla, kun julkisivu välillä pestään. Suosittelemme huoltopesuja kohteesta riippuen 5-10 vuoden välein. Silloin lika ei ehdi pinttyä voimakkaasti pintamateriaaliin, ja samalla estetään ilmansaasteiden sekä sammal- ja sienikasvustojen mahdollisesti tulevaisuudessa aiheuttamat vahingot. Katonpesu lisää katon elinikää. Pesulla saa myös huonokuntoiselta näyttävän katon siistiksi. Lisäksi kostea sammalpeite lisää merkittävästi katon kuormitusta ja lyhentää kattopinnan kestoikää.

Ota yhteyttä, teemme kiinteistöönne halutessanne veloituksettoman koepuhdistuksen ja annamme nopealla aikataululla kilpailukykyisen tarjouksen. Pesu voidaan suorittaa kaikille kattopinnoille. Tiilikatto voidaan myös käsitellä suoja-aineella jolloin estetään sammaleen ja jäkälän kasvua, samalla myös pakkasongelmat vähenevät kun kosteus ei pääse imeytymään tiilen sisään.

Tiilikaton käsittely
Tiilikatto syväpuhdistetaan kuumapainepesulla sekä PH-arvoa nostavalla tiilipesuaineella. Puhdistuksen jälkeen tiilipintaan levitetään tiilisuoja-aine joka estää veden imeytymisen tiilen sisään ja näin ollen estää sammaleen ja muun kasvuston elinmahdollisuudet.

Suoja-aine estää

  • tiilipinnan happamoitumista ja kasvuston leviämistä
  • pakkasrapautumista
  • kosteuden ja sitä kautta lian ja ilmansaasteiden imeytymistä
  • vesi- ja homevaurioita
  • lisää tiilikaton elinkaarta

Lue lisää julkisivupesuista blogistamme!