Ohipumppaus vaatii jatkuvaa valvontaa ja riskien tunnistamista

Deleten ohipumppauskalustoa

Ohipumppausta tarvitaan esimerkiksi, kun rakennetaan uusia viemäriverkostoja tai saneerataan vanhoja. Infrarakentamisen lisäksi ohipumppausta tarvitaan pumppaamojen ja kiinteistöjen saneerausten sekä teollisuuden huoltotöiden aikana ja esimerkiksi tulvavesien hallintaan, joita tänä keväänä riitti etenkin pohjoisemmassa Suomessa.

Delete toteuttaa ohipumppauksen avaimet käteen -periaatteella. Asiakaskohtaisesti räätälöity palvelukokonaisuus varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen ja minimoi vahingot.

– Hoidamme ohipumppauksen luotettavasti kaikenkokoisissa ja myös erittäin haastavissakin kohteissa. Vahvuutemme ovat ammattitaito ja pitkä kokemus. Suunnittelemme oikein mitoitetun ja kokonaistaloudellisen ratkaisun asiakaskohtaisesti. Deleten ohipumppausratkaisuja on käytössä tällä hetkellä muun muassa Raidejokerin työmailla, kertoo ohipumppausten työnjohtaja Markku Leppänen.

Oleellista ohipumppauksen onnistumisessa on toimiva varajärjestelmä ja jatkuva valvonta. Jatkuvalla valvonnalla varmistetaan, että ohipumppaus toimii suunnitellulla tavalla. Kohteesta riippuen valvonta voidaan toteuttaa myös etävalvontana, joka mahdollistaa kustannussäästöjä. Avaimet käteen -palveluumme kuuluu jatkuvan valvonnan lisäksi aina myös varajärjestelmä ja sen huolenpito.

– Olemme tehneet ohipumppauksia kohteissa, joissa virtaama on ollut vain muutama litra sekunnissa tai jopa 1200 litraa sekunnissa. Teemme jokaiseen kohteeseen riskianalyysin ja rakennamme ohipumppaukselle aina myös varajärjestelyn esimerkiksi pumppurikon varalta. Varajärjestelmällä ja tarkalla riskianalyysillä estetään mahdollisten vahinkojen syntyminen, lisää Leppänen.

Delete tarjoaa ohipumppauskalustoa myös vuokrakäyttöön. Vuokrakalusto sisältää niin diesel- ja sähköuppopumput sekä sulkutulpat, ohipumppauslinjat ja tarvittaessa etävalvontalaitteiston.

Kirjoita kommenttisi tähän:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *