Luotettavaa ohipumppauspalvelua

Deleten ohipumppauskalustoa

Delete Finland Oy järjestää ohipumppauksen ammattitaitoisesti haastavissakin infrarakentamisen kohteissa. Asiakaskohtaisesti räätälöity palvelukokonaisuus varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ohipumppausta tarvitaan sekä uusia viemäriverkostoja rakennettaessa että vanhoja viemäriverkostoja saneerattaessa. Lisäksi ohipumppaukselle on monesti tarvetta pumppaamojen saneerauksien, altaiden tyhjennysten ja tulvavesien hallintaan.

– Hoidamme ohipumppauksen luotettavasti sekä pienissä että suurissa kohteissa. Olemme tehneet ohipumppauksia kohteissa, joissa virtaama on ollut vain muutama litra sekunnissa tai jopa 1200 litraa sekunnissa. Toimimme avaimet käteen -periaatteella, eli suunnittelemme oikein mitoitetun ja kokonaistaloudellisen ratkaisun ja toteutamme sen monipuolisella kalustollamme, ohipumppausten työnjohtaja Markku Leppänen sanoo.

Delete Finland valvoo koko ajan, että ohipumppaus toimii suunnitellulla tavalla. Kohteesta riippuen valvonta on mahdollista suorittaa myös kaukovalvontana, joka mahdollistaa kustannussäästöjä valvonnan osalta. Ohipumppausratkaisussa on aina myös varajärjestely esimerkiksi pumppurikon varalta, tällä järjestelyllä estetään mahdollisten vahinkojen syntymistä.

Jos asiakas haluaa huolehtia itse ohipumppauksen järjestämisestä, Delete Finland voi myös vuokrata kalustoa asiakkaan käyttöön. Vuokrakalusto sisältää niin dieselpumput kuin sähköuppopumput sekä sulkutulpat, ohipumppauslinjat ja tarvittaessa kaukovalvonta laitteiston.

Kinnunen kertoo, että Delete Finland tekee yhteistyötä infrarakentajien sekä kunnallisten vesi- ja viemärilaitosten kanssa. Infrarakentamisen lisäksi ohipumppauspalveluja tarvitaan teollisuuden huoltotöissä ja kiinteistöjen saneerauksessa.

Kirjoita kommenttisi tähän:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *