Energia-alan asiakkaat hyötyvät valtakunnallisesta palvelusta

Kuva Bang&clean puhdistuksesta teollisuuskohteessa

Uusi toimintamalli lupaa energia-alan toimijoille helpompaa yhteydenpitoa, parempaa palvelua ja prosessien tehostumista.

Delete on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa kolmella eri liiketoiminta-alueella – puhdistuspalveluissa, purkupalveluissa ja kierrätyspalveluissa – asiakkaiden liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita.

”Olimme aikaisemmin maantieteellisiin alueisiin jaettu alueorganisaatio. Nyt siirryimme toimialaorganisaatioon, jossa kaikki toimialan asiakkaat tulevat yhden toimialapäällikön asiakkaiksi, joita palvelemme ympäri Suomen. Energia-alan asiakkaat ovat minun vastuullani”, toimialapäällikkö Petri Pääkkönen Deleteltä kertoo.

Parempi tiedonkulku asiakkaan organisaatiossa

”Uudistuksesta on asiakkaille se etu, että jollakin paikkakunnalla asiakkaan kanssa kehitetty prosessi tai menetelmä saadaan vietyä asiakkaan toisella alueella sijaitsevaan toimipisteeseen toimialapäällikön kautta. Tämä tieto ei välttämättä liiku asiakkaan oman organisaation sisällä, sillä alueyksiköt toimivat usein itsenäisesti. Asiakkaan on jatkossa myös aiempaa helpompaa asioida valtakunnallisesti yhden yhteyshenkilön kanssa”, Pääkkönen kertoo.

Yhteistyökumppanina on tällöin asiakkaan hankinta- tai muu tuotannon yläpuolella oleva organisaatiotaso. Käytännön tuotannon työt hoidetaan edelleen itsenäisesti toimivilla alueyksiköiden tasoilla.

”Minun kauttani yhdellä alueella hankittu tietotaito saadaan tehokkaasti siirrettyä vaikkapa asiakkaan eteläsuomalaiselta tehtaalta pohjoissuomalaiselle tehtaalle.”

Bang&Clean – puhdasta räjäyttämällä

Deleten puhdistuspalveluihin kuuluu myös kaasuseokseen perustuva tehokas räjäytyspuhdistusmenetelmä Bang&Clean, jota käytetään paljon energiateollisuuden kattiloiden ja sähkösuodattimien epäpuhtauksien poistamisessa.

”Bang & Clean -palvelumme on valtakunnallista, ja sitä tehdään Keski-Suomesta käsin. Työ on erittäin haasteellista. Meillä on erikseen koulutetut henkilöt tähän tehtävään, jotka tehokkaasti ja turvallisesti hoitavat räjäytyspuhdistukset ympäri maata”, Pääkkönen sanoo.

 

Teksti: Jari Peltoranta

Artikkeli on julkaistu helmikuussa 2020 Enertecin verkkosivuilla https://www.enertec.fi/

Kirjoita kommenttisi tähän:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *