Deleteläisten turvallisuusvinkit Rakennusteollisuuden turvallisuusviikolla – ota vinkit talteen!

Delete työturvallisuusvarusteita

Nostimme Rakennusteollisuuden turvallisuusviikon aikana esille sen, että turvallisuustyö kuuluu kaikille sekä Deleten turvallisuusperiaatteet ja niistä erityisesti Pysähdy ja mieti -periaatteen. Lisäksi vietimme Teline-torstaita telineturvallisuusteemalla ja lanseerasimme heti viikon alussa organisaatioomme ”Viikon turvallisuusteko” -kisan, jossa kaikki deleteläiset saivat antaa vinkkejä turvallisuuteen.  Lupasimme jakaa viikon päätteeksi saamiamme vinkkejä myös blogimme lukijoille.

Tässä viisi palkittua Viikon turvallisuustekoa hyödynnettäväksi kaikille lukijoillemme:

  • ”Otetaan vallitseva epidemiatilanne vakavasti ja tehdään kaikki mahdollinen, jottei kukaan sairastuisi. Desinfioidaan ajoneuvon ohjaamon ns. kriittiset paikat oman käytön jälkeen ajoneuvoihin toimitettavilla desinfiointiaineilla.”
  • ”Myös pesemällä ja puunaamisella saa ihmeitä aikaan, suosittelen kaikille, pidetään huolta siisteydestä.”
  • ”Jos huomaat turvavarusteiden puutteen työmaalla, puutu heti tilanteeseen.”
  • ”Jos jokin työväline hajoaa, niin siitä tulee ilmoittaa välittömästi. Näin laitteet ja työkalut saadaan korjattua ja niitä voi käyttää turvallisesti.”
  • ”Muistetaan kysyä kohteesta tarkat tiedot ennen kohteeseen siirtymistä. Varmistetaan esimerkiksi, että suuret työkoneet ja -ajoneuvot voivat kulkea turvallisesti kohteeseen ja esimerkiksi tiet kantavat.”

 

Kiitos kaikille näiden arvokkaiden turvallisuustekojen ja vinkkien jakajille Deletessä, vinkin antajat palkitaan R-Kioskin 10 euron lahjaseteleillä.

Turvallista loppuviikkoa!

Deleten HSEQ-tiimi

 

Rakennusteollisuuden turvallisuusviikkoa vietetään 11.-15.5.2020 ja myös Delete osallistuu jo perinteeksi muodostuneeseen turvallisuusviikkoon. Turvallisuusviikon aikana julkaisemme jokaisena arkipäivänä turvallisuuteen liittyvän teemoitetun blogin.

Kirjoita kommenttisi tähän:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *