Alihankkijapäivässä käydään läpi ajankohtaiset alan kuulumiset

Delete alihankkijapäivä 2019

Deletellä on laaja verkosto erilaisia kumppaneita, toimittajia ja alihankkijoita, joiden kanssa yhteistyö on tiivistä. Vastuullisuustyömme ei rajoitu pelkästään yrityksemme omaan toimintaan, vaan Delete vastaa sidosryhmilleen alihankkijoista kuten omista työntekijöistään.

Yksi yhteistyön ja tiedonjaon muoto on vuosittain järjestettävä Deleten Alihankkijapäivä. Silloin kokoamme alihankkijat yhteen kuulemaan Deleten kuulumisia, saamaan tietoa alan kehityksestä, tapaamaan toisiamme kasvotusten ilman kiirettä sekä jakamaan kokemuksia hyvistä työskentelytavoista. Alihankkijapäivään sekä palvelutoimittajien sitouttamiseen osallistuu Deleten ylimmän johdon lisäksi hallinnon sekä liiketoimintojen edustajia.

Riskienhallinta, työturvallisuus ja ympäristöturvallisuus kuuluvat osana alihankkijapäivän teemoihin sekä alihankkijoiden kanssa tehtävään vastuullisuustyöhön. Tämä työ perustuu auditointeihin sekä aliurakoitsijoiden ja toimittajien arviointeihin. Työturvallisuudessa Deletessä avainasemassa ovat perehdytys ja ennakoiva turvallisuustyö, myös kaikki alihankkijat perehdytetään Deleten työtapoihin ja heille tarjotaan työkalut ennakoivaan turvallisuustyöhön. Työn riskienarviointi on osa jokapäiväisiä yhteisiä tehtäviämme. Toimipisteissämme ja asiakasyrityksissä työskentelevien aliurakoitsijoiden on täytettävä samat korkeat laatuvaatimukset, jotka Delete on asettanut itselleen. Ympäristöturvallisuuden myötä toimimme kestävästi, käytämme luonnonvaroja vastuullisesti ja kehitämme jatkuvasti ympäristönsuojelun standardeja. Ympäristönsuojelussa keskitymme ennaltaehkäiseviin toimiin.

Edellytämme kaikilta toimittajiltamme hyvän liiketavan periaatteiden noudattamista ja arvioimme toimintaa aktiivisesti. Kaikkien toimittajien tulee noudattaa kyseisiä periaatteita, jotka kattavat YK:n Global Compact aloitteen periaatteet ihmisoikeuksien, työntekijän oikeuksien, ympäristönsuojelun ja korruptionvastaisuuden osalta, sekä tämän lisäksi tietysti myös Deleten omat laatu- ja turvallisuusvaatimukset.

Yhteistyö alihankkijoiden kanssa on tiivistä. Yhteistyöyritykset pääsevät kanssamme toteuttamaan upeita projekteja, laadukkaasti ja työturvallisesti. Seuraava Alihankkijapäiväkin on jo suunnitteilla huhtikuulle 2020.

Lue lisää Deleten vastuullisuustyöstä vastuullisuusraportistamme: Delete-vastuullisuusraportti-2018

Kirjoita kommenttisi tähän:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *