Rakennusteollisuuden turvallisuusviikkoa vietetään 11.-15.5.2020 – maanantain teema on ”Turvallisesti yhdessä”

Rakennusteollisuus työturvallusuusviikko 2020

Rakennusteollisuuden turvallisuusviikkoa vietetään 11.-15.5.2020 ja myös Delete osallistuu jo perinteeksi muodostuneeseen turvallisuusviikkoon. Turvallisuusviikon aikana julkaisemme jokaisena arkipäivänä turvallisuuteen liittyvän teemoitetun blogin.

Maanantain teema on ”Turvallisesti yhdessä”. Teeman mukaisesti lanseeraamme Deleten henkilöstölle kisan, jossa kannustamme toimimaan turvallisesti yhdessä ja kertomaan työturvallisuushavainto tai kehitysidea, teemalla ”Viikon turvallisuusteko”.

Kisaan osallistuvat kaikki Deleten henkilöstön 11.-14.5.2020 välisenä aikana Deleten Sherpa-työturvallisuusjärjestelmään kirjatut työturvallisuushavainnot ja kehitysideat. Deleten HSEQ-tiimi valitsee ja ilmoittaa viisi ”Viikon turvallisuustekoa” perjantaina 14.5. turvallisuusviikon päätteeksi. Nämä viisi valittua ”Viikon turvallisuusteon” ilmoittajaa myös saavat maukkaan palkinnon R-Kioskille!

Turvallisuustyö kuuluu meille kaikille ja siksi sitä tehdään yhdessä. Kannustammekin koko henkilöstöämme osallistumaan kisaan. Nyt on myös hyvä hetki panosta entistäkin enemmän ennakoivaan turvallisuustyöhön, koska sen merkitys tapaturmien esiintyvyydessä on kiistaton – mitä enemmän teemme ennakoivaa turvallisuustyötä eli esimerkiksi ymmärrämme työn riskit, mietimme vaihtoehtoisia työmenetelmiä, otamme huomioon muut toimijat ja käytämme oikeita suojaimia, sitä enemmän voimme vaikuttaa tapaturmien esiintyvyyteen.

Loppuviikosta julkaisemme kisan viisi parasta Viikon turvallisuustekoa, joita jokainen deleteläinen ja myös blogimme lukija voi hyödyntää turvallisuustyössään hyvinä vinkkeinä.

Kannustamme osallistumaan ja tekemään ennakoivaa työtä, havainnoimaan ja jättämään ideoita!
Turvallisuudessa pieneltäkin tuntuvalla teolla voi olla suuret positiiviset seuraukset.

Turvallista työturvallisuusviikkoa toivottaa Deleten HSEQ-tiimi

Kirjoita kommenttisi tähän:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *