Metsä Fibreltä tunnustus Deleten turvallisuustyölle

teollisuuspuhdistus turvavarusteet

Deletellä tehdään raskasta ja paikoin vaarallistakin työtä. Henkilöstöön liittyvien riskien hallitsemiseksi panostamme runsaasti työtunteja ja resursseja siihen, että voimme taata työntekijöillemme mahdollisimman hyvän työympäristön ja työturvallisuuden. Työturvallisuutta ei mietitä vain omissa toimipisteissä, vaan sitä työtä tehdään päivittäin asiakkaiden tiloissa ja yhdessä asiakkaiden kanssa.

Mistä Deleten työturvallisuus koostuu?

– Tärkein asia työturvallisuustyössä on johdon sitoutuminen. Viesti jalkautetaan edelleen koko henkilöstöön, ja henkilöstöä myös palkitaan työturvallisuustyöstä. Ennakoiva turvallisuustyö ja turvallisuushavainnot ovat pohja kaikelle, ja se että uskalletaan nostaa asioita esille, kertoo Delete Finland Oy:n HSEQ -johtaja Markku Salminen.

– Turvallisuustyön on oltava luonnollinen osa kaikkea tekemistä. Henkilöstömme on hyvin omaksunut asian omakseen ja esimerkiksi oikeat suojaimet ovat jokapäiväistä arkea. Eikä turvallisuuden tarvitse aina olla vakavaa, vaikka vakavasta asiasta puhutaankin. Nostamme eri turvallisuusteemoja esiin sisäisillä kampanjoilla, ja niiden toteutuksessa on usein mukana myös huumoria, Salminen jatkaa.

Delete Finland Oy on Metsä Fibren vuoden 2018 turvallisin palveluntoimittaja

Metsä Fibre on valinnut Delete Finland Oy:n vuoden 2018 turvallisimmaksi palveluntoimittajaksi. Valinnan perusteena on Deleten sitoutuminen työturvallisuuteen: yhtiö on sitoutunut Metsä Fibren tavoitteeseen toimia ilman tapaturmia, edistänyt työlupakäytäntöjä ja toteuttanut ennakoivaa turvallisuustyötä tavoitteemme mukaisesti.

Mitä tällaisen tunnustuksen saaminen merkitsee Deletelle?

– On hienoa saada tunnustus asiakkaalta hyvin tehdystä työstä, ja olemme siitä luonnollisesti ylpeitä. Olemme toimineet Metsä Fibren kanssa yhteistyössä pitkään myös kehittäen turvallisuustyötä, tämä yhteinen työ näkyy myös tunnustuksen perusteluissa. Silti ajatuksemme on koko ajan tulevaisuudessa ja siinä, miten voimme tekemistämme parantaa. Työturvallisuudessa ei ole nopeita voittoja, vaan asioita tehdään pitkäjänteisesti ja sitoutunut henkilökunta on avainasemassa. Meillä Deletessä on hyvä henki sekä rohkeus puuttua epäkohtiin, sanoo Salminen lopuksi.

Lue lisää turvallisuustunnuksesta Metsä Fibren tiedotteesta tästä.

Kirjoita kommenttisi tähän:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *