Jälkivahinkojen torjunta ehkäisee lisävahinkoja ja pienentää vahingon kokonaiskustannuksia

Delete vahinkopalvelut vesivahinko

JVT eli jälkivahinkojen torjunta tekee töitä sen eteen, että vahinkojen yhteydessä vahingot jäävät mahdollisimman pieneksi. Estämme, rajaamme ja pienennämme irtaimelle omaisuudelle, rakenteille tai rakennuksille aiheutuvia vaurioita sekä pyrimme lyhentämään vahingosta aiheutuvia rakennuksen käyttörajoituksia.

Kiinteistöissä sattuu erilaisia vahinkoja

Vahinkoja ovat esimerkiksi tulipalo, vesivahinko tai öljyvahinko. Jälkivahinkoja näissä voi aiheuttaa mm. savu, vesi, noki, kemikaalit, korroosio, säävauriot, sortumat ja energian puute. Vahinkoja torjutaan mm. poistamalla vesi, kemikaalit ja palojätteet, tukemalla ja suojaamalla rakenteita, järjestämällä tilapäistä sähköä/lämmitystä/kuivatusta, sekä suojaamalla ja siirtämällä irtaimistoa.

Nopea toiminta vähentää kustannuksia

Jälkivahinkojen kustannukset voivat olla merkittävä osuus koko vahingon määrästä. Mitä nopeammin ammattilaiset saadaan paikalle, sitä paremmin pääsemme vaikuttamaan suurien vahinkojen syntyyn. Meillä vahinkopalvelu toimii 24/7 Uudenmaan sekä Pirkanmaan alueella. Alueelliset päivystysnumerot ovat Uusimaa: 040 717 9330 ja Pirkanmaa: 043 211 0968. Erityisesti jos hallinnoit useampia kiinteistöjä, kannattaa päivystysnumero tallentaa puhelimeesi heti, niin se on viiveettä saatavilla vahingon sattuessa. Kiireettömissä asioissa meidät tavoitat helposti myös sähköpostilla jvt@delete.fi.

Uudelleenrakentaminen osana vahinkopalveluita

Vahinkosaneeraus pitää sisällään myös varsinaisen vahinkojen torjunnan jälkeiset työt, ja usein työhömme kuuluu uudelleenrakentaminen. Laajaan osaamiseemme kuuluu mm. purkutyöt, erilaiset puhdistukset, kuivatukset, hajunpoisto ja desinfiointi sekä näiden jälkeen normaalit uudelleenrakentamisen työt mukaan lukien mm. sähkötyöt sekä palokatkot.

Suojaukset ovat tärkeä osa vahinkojen torjuntaa

Tärkeänä osana työhön kuuluu myös asianmukaiset rakennuksen ja henkilöstön suojaukset. Tarvittaessa käytämme osastointia tai alipaineistusta, joilla estämme haitallisten aineiden kulkeutumisen vahingoittuneiden tilojen ulkopuolelle.
Hoidamme ammattitaidolla myös kalmasiivoukset sekä poikkeuksellisen likaisen asunnon siivouksen ja ennallistamisen.

Lisätietoja voit lukea myös Työterveyslaitoksen ”Turvallinen vahinkosaneeraus ja jälkivahinkojen torjunta” -oppaasta tästä.

Kirjoita kommenttisi tähän:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *