Nyt näkyy – Delete lahjoitti Leinolan koulun ekaluokkalaisille led-valoilla varustetut heijastinliivit

Delete lahjoitti heijastinliivit Leinolan koululla

Leinolan koulun ekaluokkalaiset näkyvät nyt pimeässä. Delete jakoi syyskuun lopussa yhdessä Pieni Kulkija -palvelun kanssa koulun kaikille ekaluokkalaisille led-valoilla varustetut heijastinliivit. Myös kaikki muut koulun oppilaat saivat samalla heijastimet.

Leinolan koulu sijaitsee Itä-Tampereella, jossa on paljon lapsia, mutta myös kapeita katuja.

– Aloite tähän lahjoitukseen tuli meidän raskaankalustomme kuljettajilta. He liikkuvat paljon päiväkoti- ja koulureittien varrella liikenteessä. Syksy on haasteellista aikaa, kun pimeässä ei tahdo nähdä pieniä lapsia, vaikka pyrkisi olemaan kuinka tarkkaavainen, EHSQ-johtaja Markku Salminen Deleteltä sanoo.

Imupaineauto kiinnosti

Ekaluokkalaiset saivat Leinolassa mukavan hetken, kun heijastinliivien luovutustilaisuudessa pihaan saatiin myös Deleten imupaineauto.

– Lapsilla riitti kysymyksiä imupaineautosta ihan loputtomasti. Jokainen auton luukku ja nappula kiinnosti. Opettajat joutuivat puhaltamaan jossakin kohtaa niin sanotusti pelin poikki. Hetki oli varmasti kaikille mieleenpainuva, Salminen kertoo.

Hänen mielestään yhteistyö Pieni kulkija -palvelun kanssa toimi erinomaisesti.

– On hienoa, että pienten lasten näkyvyyttä liikenteessä parantava palvelu on saanut ilmaa siipien alle. Yksittäisen yrityksen on vaikea saada suurta vaikutusta aikaan, mutta tällaisen kumppanin johdolla yhdessä muiden kanssa, tärkeä aihe tulee näyttävästi esiin. On erinomaista, että yritykset ovat lähteneet tähän mukaan, hän miettii.

Salmisen mukaan Delete on mukana erilaisissa yhteiskuntavastuukampanjoissa.

– Syksyn ja pimeän tullen tämä pienten lasten näkyväksi tekeminen liikenteessä on meillä tunnistettu jo pitkään. Nyt yhä useampi pieni lapsi näkyy pimeässä syyssäässä.

 

Kirjoita kommenttisi tähän:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *