Tarvitsetko höyrysulatusta rakennustyömaalle – toimi näin

Höyrytys rakennustyömaalla

Jäätä ja lunta riittää rakennustyömailla tänä vuonna pitkälle kevääseen. Höyryllä ja Deleten ammattitaidolla paikat saadaan sulatettua. Kun tilaat rakennustyömaalle sulatusta, toimi ajoissa ja kerro tarkasti mitä tarvitset. Näin varmistetaan, että paikalle saadaan kohteeseen parhaiten sopiva kalusto juuri oikeaan aikaan.

Työnjohtaja Jesse Rulja toivoo, että rakennustyömaiden sulatukset tilattaisiin mahdollisimman hyvissä ajoin. Tarjouspyynnössä olisi hyvä kertoa myös seuraavat asiat:

  1. Mikä on kohteen neliöt ja pinta-ala?
  2. Onko kohde maantasolla vai kerroksessa?
  3. Onko kohteessa saatavilla vettä?
  4. Onko kohteessa saatavilla sähköä?
  5. Onko kyseessä antura-, sauma- vai holvihöyrytys?

Kun nämä asiat selvitetään heti alussa, päästään tarjouksessa nopeasti liikkeelle ja töitä voidaan järjestellä tarpeiden mukaan.

Muista työturvallisuus

Jesse Rulja muistuttaa, että kevättalvella kovasti jalkojen ja koneiden alla talven mittaan tamppaantunut jää on kovaa ja hidasta sulattaa.

– Sen sulattamiseen kannattaa varata aikaa.

Sulatuskohteissa pitää aina muistaa ottaa huomioon työturvallisuus. Joissakin kohteissa, esimerkiksi silloin kun työskennellään useammassa kerroksessa, on työt yläpuolella keskeytettävä, kun alapuolella höyrytetään.

– Tämä on hyvä ottaa huomioon silloin, kun höyrytyksen tilaa. Höyry on työturvallisuusriski ja höyry tietenkin nousee ylöspäin. Työmaalla pitää muistaa myös se, että höyryletkujen yli ei saa mennä ja liitoskohdat on kierrettävä kaukaa, näin vältetään turhat työturvallisuusriskit, Rulja muistuttaa.

Tutustu palveluun!

Kirjoita kommenttisi tähän:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *