Kierrätyspalvelut-liiketoiminnan panostuksia kiertotalouteen

Purkubetonista tehdään mursketta, josta on mm. metallit eroteltu pois. Betonimursketta on mahdollistaa hyödyntää esimerkiksi maanrakennuksessa.

Deleten Kierrätyspalvelut ovat osa Deleten innovaatiotyötä, työryhmien välillä tehdään paljon tiivistä yhteistyötä. Kehitystyö viime vuosina Kierrätyspalvelut-liiketoiminnassa on keskittynyt muun muassa Deleten Tampereen Ruskon jäteasemalle, jossa on tehty laajoja parannuksia vuosina 2018-2019, ja työ jatkuu edelleen. Olemme investoineet jätteenkäsittelyn tehostamiseen suunniteltuihin uusiin laitteisiin ja tiloihin. Uusi tehostettu toimintamalli mahdollistaa tehokkaamman jätteenlajittelun kautta paremman uudelleenkäyttö- ja kierrätysasteen. Uusissa tiloissa pystymme myös käsittelemään ja varastoimaan jätettä sisällä ja rajoittamaan ympäristövaikutuksia entisestään.

DeleKivi korvaa neitseellistä materiaalia

DeleKivi on Deleten oma uusiokiviaines, jonka raaka-aine on rakennusten purkamisessa tai betoniteollisuudessa syntyvä betoni- ja tiilijäte. Jäte syntyy pääosin Deleten purkutyömailla rakennusten purussa syntyvästä materiaalista ja soveltuu hyödynnettäväksi esimerkiksi infra- ja maarakennuskohteissa.

DeleKivi on raekooltaan 0/90 ja soveltuu erinomaisesti jakavaan kerrokseen maarakentamisessa. Valvomme tuotteemme laatua harmonisoidun SFS-EN 13242+A1 -tuotestandardin mukaan.

DeleKivi on vaihtoehto neitseelliselle vaikkapa kalliosta louhitulle ja murskatulle materiaalille ja siis varteenotettava vaihtoehto kiertotalouden hengessä.

Kirjoita kommenttisi tähän:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *