Delete vastaa vaivattomuuden vaatimukseen

Kuva Constin toimipisteestä

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Yli 900 työmaalla vuodessa toimiva yritys vaatii jätehuollon yhteistyökumppaniltaan vastuullista ja huutoon vastaavaa toimintaa. Nämä vaatimukset Delete on onnistunut täyttämään.

– Constin ja Deleten välinen sopimus kattaa työmaiden jätehuollon, eli käytännössä jätelavojen toimitukset ja kuljetukset sekä jätteiden käsittelyn ja kierrätyksen. Työmaan näkökulmasta ennen kaikkea aikataulun pitävyys ja sovitun toimintatavan noudattaminen ovat tärkeitä asioita, kertoo Consti Julkisivut Oy:n hankintapäällikkö Raine Hakala.

Hakalan mukaan yhteistyö Delete kanssa on helpottanut Constin arkea, sillä yhdellä sopimuksella on voitu hoitaa kattavasti jätehuollon edellä mainitut tarpeet. Delete hoitaa Constin jätepalveluita pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

Haasteet ratkaistaan yhteistyössä

Constilla ollaan oltu enimmäkseen tyytyväisiä Deleten palveluihin. Hakala kuitenkin huomauttaa, että ihmisten tehdessä töitä ei haasteita voida aina välttää. Deleten osalta ongelmia on kuitenkin pyritty ratkomaan tehokkaasti.

– Kun epäkohtia on tullut, niin Deleten yhteyshenkilö on pääsääntöisesti ottanut kopin ja jollain tapaa hoitanut suoraan työmaan kanssa asiat kuntoon. Suurimpaan osaan haasteista on yhdessä toimittajan edustajan kanssa pystytty kehittämään ratkaisu, Hakala sanoo.

Tärkeimmät kriteerit toteutuvat

– Constia pörssiyhtiönä kiinnostaa jätteiden kierrätyksessä erityisesti vastuullisuus. Se, että yhteistyökumppanimme on valtakunnallinen firma, joka läpinäkyvästi noudattaa alan koko ajan päivittyviä vaatimuksia, luo luottamusta siitä, että homma toimii toivomallamme tavalla, Hakala toteaa.

Vastuullisuuden lisäksi Consti toivoo yhteistyöltä vaivattomuutta. On tärkeää, ettei Constin työntekijöiden tarvitse käyttää paljoa aikaa jätteiden logistiikasta huolehtimiseen.

– Deleten kanssa yhteistyössä tärkeintä on se, että työmaat pääsevät mahdollisimman vähällä vaivalla ja ajankäytöllä. Nämä tärkeimmät kriteerit ovat toiminnassa toteutuneet, Hakala kiteyttää.

Kirjoita kommenttisi tähän:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *