Desinfiointi auttaa virusten torjunnassa – hyvän hygienian ja siisteyden lisäksi

Delete vahinkopalvelut desinfiointi

Poikkeustilassa toimistot, työmaat ja muut yhteiset tilat ovat paikkoja, joissa voidaan altistua tai altistaa muita tilojen käyttäjiä koronavirukselle. Tartuntojen ehkäisemisessä tärkeintä on pitää huolta omasta käsi- ja yskimishygieniasta, jotta virukset eivät välity kosketuspinnoille tai aerosolina ilmaan. Joskus voi olla tarpeen tehdä huolellisen siivouksen lisäksi erillinen desinfiointi ammattilaisten suorittamana.

Yleinen siisteys on tärkeää

Vallitsevassa epidemiatilanteessa siisteys on avainasemassa. Orgaaninen lika on syytä pitää poissa, jotta se ei anna alustaa haitallisille viruksille kasvaa tai levitä. Esimerkiksi älylaitteiden näytöt ja tietokoneiden näppäimistöt sekä hiiri on syytä puhdistaa tarkasti ja säännöllisesti siihen tarkoitukseen tarkoitetulla puhdistusliinalla tai desinfiointiaineella. Yhteiskäyttölaitteiden sekä ajoneuvojen osalta on syytä myös desinfioida ne säännöllisesti jokaisen käyttäjän jälkeen. Jokaisen on siis kannettava oma kortensa siisteydessä ja hygieniassa.

Vahinkosaneerausliikkeet mukana kehittämässä menetelmiä

Deleten Vahinkopalvelut on auktorisoituna vahinkosaneerausliikkeenä eturintamassa kehittämässä menetelmiä ja tarjoamassa palveluita koronavirusepidemian taltuttamiseksi. Teemme huonetiloissa pintojen tehostettua pyyhintää käyttäen heikosti emäksisiä puhdistusaineita sekä etanoli- tai peroksidipohjaisia desinfiointiaineita Työterveyslaitoksen suosituksen mukaisesti.

Kontaminoituneiden tilojen desinfiointi

Jos tilat ovat kontaminoituneet koronaviruksen takia, voidaan ne desinfioida tehostetun siivouksen yhteydessä. Tiloja ei tule käyttää ennen kuin tehostettu puhdistus on tehty. Jos tilat pitää saada nopeasti uudelleen käyttöön, kannattaa tiloihin tilata erillinen desinfiointi. Käsittelemme kontaminoituneet tilat levittämällä peroksidipohjaista desinfiointiainetta märkäsumuna tai kuivasavuna. Käyttämämme desinfiointiaineet eivät aiheuta vaaraa tilan käyttäjille ja tilat ovat desinfioinnin jälkeen käytettävissä heti tai viimeistään 24 tunnin varoajan jälkeen riippuen käytetyistä desinfiointiaineista ja -menetelmistä.

DelKuivasavulaite desinfiointiinete desinfiointi kuivasavu

Kuivasavulaite tilojen desinfiointiin

Märkäsumutulaite tilojen desinfiointiin

Märkäsumutulaite tilojen desinfiointiin

Toimimme Työterveyslaitoksen (TTL) ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen (THL) antamien ohjeiden mukaisesti sekä osallistumme Suomen JVT- ja kuivausliikkeiden liitto Ry:n jäsenyrityksenä eri instanssien kanssa useisiin tutkimuksiin, joilla pyritään kehittämään vahinkosaneerausalaa turvallisemmaksi niin omille työntekijöille kuin myös asiakkaillemme.

Kysy lisätietoja erikoispuhdistuspalveluistamme:
Toimialapäällikkö Pekka Kiho, puh. 045 320 1110
Projektipäällikkö Max Westerberg, puh. 040 183 5246
sähköpostitse JVT@delete.fi