Kontiotie 25, Vantaa
Päivämäärä2017

Taloyhtiön putkiston videointi ja huuhtelu: As Oy Kontiotie 25 C Vantaa

Viemäritukokset kielivät usein rakenteellisesta ongelmasta, jonka selvittämiseen kannattaa pyytää ammattilainen paikalle. Kun putkiston kunto on kartoitettu perusteellisesti, sen remontointi pystytään tilaamaan oikeilla lähtötiedoilla. Vantaan Leppäkorvessa sijaitseva kuuden perheen asunto-osakeyhtiömme As Oy Kontiotie 25 C havahtui kesällä 2017 ongelmaan: erään asunnon kylpyhuoneen lattiakaivon viemäri ei enää vetänyt.

Taloyhtiön hallitus totesi, ettei 29-vuotiaalta yhtiöltä voi odottaa ongelmattomuutta. Paikalle kutsuttu putkimies suositteli viemärien painehuuhtelua ja videokuvaamista.

Taloyhtiön viemäreiden huuhtelu ja videointi suoritettiin Deleten toimesta. Työ aloitettiin aamulla ja iltapäivään mennessä kaikkiin kuuteen asunto-osakkeeseen oli tehty viemärien huuhtelu ja videointi putkiston kunnosta. Asiakkaalle toimitettiin myös raportti ja videotallenne, joista selvisivät tarvittavat jatkotoimenpiteet.

 ”Deleten väki hoiti työnsä hyvin ja siivosi jälkensä kiitettävästi. Kokemus osoittautui kaikkiaan positiiviseksi. Ennakolta pelkäsimme, että Delete olisi niin sanotusti liian suuri toimija tällaisen pienen asunto-osakeyhtiön urakan suorittajaksi. Onneksi olimme väärässä – asiakaspalvelu ja kontaktit organisaation kaikilla tasoilla olivat oikein miellyttäviä, työsuorite hyvä ja kalusto suorastaan hämmentävä.”

Jari Mikola, hallituksen puheenjohtaja, As Oy Kontiotie 25, Vantaa

Lue lisää kohteesta