Delete julkisivupesu referenssi 2020
Eräkuja 6, 01600Vantaa
Päivämäärä2020

Taloyhtiön julkisivupesu ja kasvustonpoistokäsittely

Vantaalla As Oy Kaarenpeikon kolmeen taloon tehtiin normaaliin huoltosuunnitelmaan liittyvä julkisivupesu heinäkuussa 2020. Delete valikoitui urakan tekijäksi tarjouskilpailun kautta.

Talojen julkisivut joutuvat monenlaisen rasituksen kohteeksi, kuten lämpötila, auringonvalo, erilaiset kasvustot, sateet, ilmansaasteet ja ilmankosteus. Tässä kohteessa puistoalueen viereiset julkisivut olivat värjäytyneet selkeästi muita julkisivuja enemmän. Julkisivuun tehtiin samalla kasvustonpoistokäsittely, joka tuotteen valmistajan mukaan suojaa julkisivua homeitiökasvustoilta seuraavat 5-7 vuotta.

Kohteen taloissa on neljä rappua, kolme kerrosta sekä kellarikerros. Talojen päätyseinät ovat herkempää materiaalia kuin sivuseinät, ja ne päätettiin jättää tällä kertaa urakan ulkopuolelle. Työaikaa tämän kokoiseen kohteeseen varataan reilu 2 viikkoa yhdellä pesumiehellä. Julkisivupesu on asiakkaalle helppo toimenpide, tärkeintä on huolehtia, että ikkunat ja ovet ovat kiinni pesun aikana.

Suosittelemme julkisivupesua kiinteistöille 5-10 vuoden välein. Pesu ylläpitää kiinteistön kuntoa, sillä sen yhteydessä julkisivun pinnasta poistuu rapauttava hapan katusaaste, ja samalla voidaan poistaa mahdolliset kasvustot.

Lue lisää julkisivupesuista:
Siisti julkisivu on merkki hyvin hoidetusta kiinteistöstä 
Punajäkäläkasvuston poistaminen julkisivusta