Kansainvälinen työturvallisuuspäivä 28.4.2020

Delete työturvallisuusvarusteita

Työturvallisuuskeskus täyttää tänä vuonna 50 vuotta ja yhteistoiminta on myös juhlavuoden teemana. Kansainvälistä työturvallisuuspäivää vietetään maailmanlaajuisesti 28.4.2020. Päivän viettoa koordinoi kansainvälinen työjärjestö ILO.

Työturvallisuuskeskus on nostanut tämän työturvallisuuspäivän teemaksi työsuojelun yhteistoiminnan. Myös Deletellä on pitkä kokemus työsuojelutoiminnasta. Yhtenä työsuojeluvaltuutettuna toimii henkilöstöassistentti Minna Mustila. Hän on työsuojeluvaltuutetun tehtävien kautta saanut valtavasti oppia työturvallisuudesta eri tehtävissä yrityksessämme.

– Työsuojeluvaltuutetun työ on mielenkiintoista, sen kautta olen päässyt tutustumaan monipuolisesti kentän työhön. Tehtävä avartaa ja laajentaa näkökantaa erilaisista tehtävistä Deletessä ja myös lisää vuoropuhelua kentällä työskentelevien kollegoiden kanssa.

Blogistamme pääset lukemaan lisää työsuojeluvaltuuten tehtävistä Deleten puhdistuspalveluiden edustajan Niko Sosalan kertomana. Lue koko teksti tästä: Työsuojeluvaltuutettu tekee työtä turvallisuutemme eteen.