Haemme PURKAJIA Saneerauspalvelut -liiketoimintaan

Kuva Deleten sisäpurkukohteesta

Me Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.

Haemme PURKAJIA Saneerauspalvelut -liiketoimintaan

Tehtävässä pääset toteuttamaan erilaisia projekteja, pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta matkatyöt voi tulla myös väliaikaisesti kyseeseen. Tarvittaessa annamme koulutuksen asbestipurkajan tehtävään ja hyvän perehdytyksen Deleten linjasaneerauskonseptiin. Osa palkattavista henkilöistä koulutetaan kärkimiehen tehtävään.

Haemme joukkoomme työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita henkilöitä, joille turvallinen työskentely on itsestäänselvyys. Kokemus asbestitöistä ja linjasaneerauksista katsotaan eduksi. Lisäksi kärkimiehen tehtävässä selviytymistä auttaa kokemus esimiestehtävistä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on hyvä motivaatio ja asenne turvallista työskentelyä kohtaan sekä halu oppia uutta,
  • sinulla on hyvä fyysinen kunto,
  • olet valmis matkatöihin sekä ajoittain epäsäännöllisiin työaikoihin,
  • olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot,
  • sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito,
  • perus atk-taidot on sinulle itsestään selvyys ja olet motivoinut oppimaan myös uusia työtä helpottavia ohjelmia

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää ympäristöalan konsernia yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys. Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 16.11.2018 mennessä Deleten rekryportaalin kautta: https://delete.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1. Hae pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa työpäällikkö Jari Havas, puh. 040 193 5349 tai sähköpostitse jari.havas@delete.fi