Uusi kiinteistöalan ammattitapahtuma Real Estate Expo valtaa Tampereen Messukeskuksen 23.-24.5. – myös Delete mukana

keskittynyttä, alan johtavaa ratkaisuntarjoajaa sekä kaksi seminaarilavaa täyteen mielenkiintoisia puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista, kuten digitalisaatiosta, turvallisuudesta, energia-asioista ja tulevaisuusnäkökulmista.

Ensimmäisenä messupäivänä 23.5. kello 10.15 messujen seminaarin Siniselle lavalle nousee Olympiastadionin kiinteistöpäällikkö Ilkka Rautakivi ja kertoo puheenvuorossaan Olympiastadionin mittavasta peruskorjauksesta ja uudistamisesta sekä tulevaisuudesta. Myös Delete on saanut olla mukana tässä Suomen suurimmassa saneeraushankkeessa Olympiastadionilla toteuttamiemme mittavien purkutöiden osalta.

Tule kuulemaan seminaariosuudessa mielenkiintoiset puheenvuorot, tutustumaan alan uusimpiin trendeihin sekä kohtaamaan johtavat palveluntarjoajat ja kollegasi toukokuussa Tampereen Messukeskukseen. Kävijänä saat ideoita ja inspiraatiota, verkostoitumismahdollisuuksia, hyödyllistä tietoa sekä tilaisuuden kuulla ensimmäisten joukossa uusista innovaatioista ja uutisista.

Tutustu Real Estate Expoon ja seminaariohjelmaan tästä linkistä http://www.easyfairs.com/fi/real-estate-expo/real-estate-expo-2018/.

Tapahtuma on maksuton alan ammattilaisille, rekisteröidy ennakkoon kävijäksi tämän linkin kautta: https://registration.n200.com/survey/2iwn7kppxqdqv.

Tervetuloa osastolle 12, tavataan messuilla!