Delete osti pirkanmaalaisen Timanttiurakointi Hernesniemi Oy:n, Mäkelän Timanttiporaus Oy:n ja Ykköspurku Oy:n liiketoiminnan

Delete on Pohjoismaiden johtava purkupalveluiden tarjoaja. Sen purkuliiketoiminnan liikevaihto kasvoi Suomessa vuonna 2016 noin 52 miljoonaan euroon. Delete ennustaa kasvun jatkuvan vuoden 2017 aikana niin orgaanisesti kuin nyt tehtyjen liiketoimintakauppojenkin ansiosta.

– Kaupat ovat meille erittäin tärkeitä, sillä ne tukevat tavoitteitamme olla rakennusteollisuuden paras kumppani ja kehittää sekä laajentaa purkumme palvelutarjoamaa, kertoo toimitusjohtaja Tommi Kajasoja Deletestä.

– Delete saa mittavan joukon purkuammattilaisia ja osaamista erityisesti timanttisahauksiin- ja porauksiin sekä rakennusten sisäpuolisiin kaivuutöihin ja louhintoihin, joihin Timanttiurakointi Hernesniemi Oy muun muassa on erikoistunut, Kajasoja lisää.

Ostetut liiketoiminnat sijaitsevat Pirkanmaalla Ylöjärvellä. Kauppojen myötä Deleteen siirtyy vanhoina työntekijöinä nelisenkymmentä purkuammattilaista ja kattavasti purkukalustoa.

– Delete kanssa muodostamamme yhdessä kokonaisuuden, joka avaa meille laajasti uusia mahdollisuuksia, sanovat Timanttiurakointi Hernesniemi Oy:n omistaja Hannu Hernesniemi ja Mäkelän Timanttiporaus Oy:n omistaja Seppo Mäkelä

Kaupat eivät vaikuta voimassaoleviin urakoihin ja sopimuksiin.

 

Lisätietoja: 

Tommi Kajasoja, toimitusjohtaja, Delete Finland Oy, p. +358 46 851 5963 tai tommi.kajasoja@delete.fi 

Hannu Hernesniemi, Timanttiurakointi Hernesniemi Oy, p. +358 400 838 450 tai hannu.hernesniemi@delete.fi 

Seppo Mäkelä, Mäkelän Timanttiporaus Oy, p. +358 400 732 397 tai seppo.makela@delete.fi

Lisätietoja Timanttiurakointi Hernesniemi Oy:stä timanttiurakointi.fi