Delete panostaa kasvuun Skandinaviassa – Lars-Gunnar Almryd Deleten Ruotsin toimintojen maajohtajaksi

Almryd siirtyy Deleteen jätteenkäsittely- ja kierrätyspalveluita Ruotsissa ja Puolassa tuottavan IL Recycling AB:n toimitusjohtajan tehtävästä. Hänellä on vankka kokemus johtotehtävistä niin kierrätys- ja jätteenkäsittelyliiketoiminnassa kuin myös metsäteollisuudessa muun muassa Stora Ensossa.

– Lars-Gunnarin vahva tausta kierrätyksessä ja jätteenkäsittelyssä tukee erityisesti Deleten tavoitetta kasvattaa purkuliiketoimintaansa Skandinaviassa. Samoin haluamme laajentua entisestään Ruotsissa yritysostoin niin purussa kuin myös teollisuuspuhdistuksessakin, eritoten Tukholmassa ja sen lähialueilla, kertoo Delete Group Oy:n toimitusjohtaja Jussi Niemelä uuden Ruotsin maajohtajan Deleteen tuomista vahvuuksista ja Deleten tulevaisuudensuunnitelmista.

– Odotan innolla päästäkseni osaksi Deleten tiimiä tukemaan kehitystä ja kasvua, sanoo Lars-Gunnar Almryd. Lars-Gunnarin toimisto tulee sijaitsemaan Tukholmassa, joka on Deletelle yksi tärkeä alue kasvun näkökulmasta.   

Lisätietoja antaa:

Jussi Niemelä, toimitusjohtaja, Delete Group Oy, puh. +358 400 462 696, jussi.niemela@delete.fi