Deleten verkkosivut uudistuivat

Uudella sivustolla esittelemme pääpalvelumme ja niihin liittyviä referenssikohteita kattavasti. Etusivulla voi lukea ajankohtaisia uutisiamme ja Delete-lehden artikkeleja kuten myös blogiamme. Sivusto antaa myös kattavasti tietoja Delete-konsernista.

Uudistimme myös yhteystietomme. Etusivulla voi hakea ”Hae yhteystietoa” -kentästä yhteystietoja suoraan nimellä, tittelillä tai vaikkapa palvelulla. Myös jokaisen palvelun omalla sivulla on oikeassa kulmassa haettavissa kunkin toimipistepaikkakuntamme yhteystiedot palvelukohtaisesti. Yhteystiedot sivulla näkee myös toimipisteidemme tiedot muiden yhteystietojen lisäksi.

Otamme sivustosta mielellämme käyttäjäkokemuksia ja palautetta vastaan. Kerro palautteesi suoraan sivuilla Ota yhteyttä -lomakkeella, chatissa tai lähetä sähköpostitse info@delete.fi osoitteeseen. 

Hyödyllisiä hetkiä delete.fi-sivustolla!