Delete-lehti 2/2016 ilmestyi

Delete-lehden numerossa 2/2016 kerromme, millainen on maailman kauneimpiin stadioneihin arvostetun Olympiastadionin massiivinen korjausurakka. Lisäksi esittelemme Otaniemeen kaivautuvaa ST1 Deep Heat Oy:n syvälämpölaitoksen rakennus-, tai paremminkin porausprojektia sekä Imatran kulttuurimaiseman ykköskohteen Imatrankosken patoremonttia, joka on muuten tähän mennessä ainoa laatuaan.

Kerromme myös, miten mittaamme Helsingin Sörnäisissä Haapaniemenkatu 4:ssä sijaitsevan toimistorakennuksen purkutyömaan hiilijalanjäljen

​Delete-lehti käsittelee laajalti toimialamme taustoja, uutisia ja vaikuttajia. Lehti ilmestyy vuonna 2016 printtiversiona kaksi kertaa ja verkkoversiona neljä kertaa. Verkkoversio lehdestä löytyy osoitteesta http://www.delete.fi/deletelehti/

Seuraava printtilehti ilmestyy syksyllä 2016.

Palautetta lehdestä ja juttuideoita voi lähettää osoitteella info@delete.fi

Hyviä lukuhetkiä ja juhannusta!

Toivottaa Delete-lehden toimitus