Mondin turvallisuuspalkinto vuosihuollosta Deletelle

Delete on pitkään toimittanut Mondi Powerflute Oy:lle Kuopiossa satunnaisia teollisuuden puhdistuspalveluita. Syyskuussa allekirjoitimme uuden palvelusopimuksen ja sovimme myös laajan syysseisokin puhdistuspalveluiden toimittamisesta. Syysseisokki toteutettiin lokakuussa 2022. Työn toteutus sujui niin laadun, aikataulun kuin turvallisuudenkin osalta odotetulla tavalla.

Iloisena yllätyksenä Mondi on myöntänyt Delete Finland Oy:lle kunniakirjan tunnustuksena ansiokkaasta turvallisuustoiminnasta Mondin syysseisokissa. Delete on päättänyt lahjoittaa palkintosumman SOS Lapsikylä Ry:n.

Deleten Itä- ja Pohjois-Suomen aluepäällikkö Tuomas Ruokamo on tyytyväinen tunnustukseen: ”Olemme iloisia, että pitkäjänteinen turvallisuustyömme ja tinkimätön asenteemme huomioidaan. Sekä Mondin, että Deleten vaatimukset turvallisuudessa ovat korkealla ja olemme tämän ansiosta onnistuneet työmme toteutuksessa turvallisesti ja laadukkaasti. Tällä asenteella toimimme myös jatkossa, niin Mondilla kuin kaikissa muissakin töissämme.”

Liiketoimintajohtaja Markku Salminen kiittää Mondia tunnustuksesta ja toteaa turvallisuuden ja vastuullisuuden olevan Deleten peruskulmakiviä: ”Olemme jo pitkään tehneet työtä turvallisuuden ja ESG-vaatimusten varmistamiseksi Deletessä ja aiomme jatkaa samalla tavalla myös tulevaisuudessa. Vastuullisuus on Deleteläisten perusasenne. Se on perusta päivittäiselle työllemme ja strategiallemme. Työntekijöidemme, ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi myös palkintosumman lahjoittaminen lasten ja nuorten hyvinvointiin oli itsestään selvää.