Talkoolavakapinasta vauhtia kevääseen!

Talkoolavakapina

Kevään kynnyksellä Delete käynnistää talkoolavakapinan ja kannustaa kaikkia liittymään mukaan. Nyt on oikea aika käydä läpi varastot ja pihapiirit ja päästä helpolla eroon ylimääräisistä tavaroista, jotka eivät käy sellaisenaan uusiokäyttöön tai kierrätykseen. Taloyhtiöiden ja omakotitaloalueiden talkoita vauhdittaa parhaiten yhdessä tilatut lavat. Tilauksia voi toki tehdä myös yksitellen. Talkoita helpottaa selkeät kierrätysohjeet, joten kannattaa kiinnittää ne lavoihin.

Deleten ”talkoolavakapina” on käynnissä 17.3.–31.5.2022. Talkoolavapakettiin sisältyy:

  1. lavan toimitus ja poisnouto,
  2. lavan käyttö kolmen päivän ajan,
  3. jätteiden kierrätys Deleten lajitteluasemilla.

Kamppanjan avulla hoidat talkoot helposti ja Delete kantaa vastuun tärkeimmästä, eli lavojen toimituksesta ja materiaalin kierrätyksestä!

Talkoolavat on jaoteltu tuttuun tapaan alueittain. Satakunnassa on käytössä yksi aluehinta, pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla taas kolme. Hinnat sisältävät ALV:n, eikä ylimääräisistä kuluista tarvitse murehtia – kunhan kuormasta ei löydy sinne kuulumattomia jakeita. Lajitteluohje toimitetaan tilauksen yhteydessä ja se kannattaa kiinnittää näkyvälle paikalle, lavan kylkeen ja vaikkapa taloyhtiön ilmoitustaululle. Perinteinen talkoolava sisältää sekajätettä, kuten lautoja, huonokuntoisia huonekaluja, erilaista siivousjätettä, muovisia tavaroita, suojakäsineitä ja rikkinäisiä ruukkuja. Joukkoon sopii myös vaikkapa autonrenkaat ja kylmälaitteet, kuten jääkaapit, pakastimet ja kylmiöt. Talkoolavalle EI kuitenkaan kuulu elintarvikkeet tai biojätteet, kyllästetty puu eikä vaaralliset jätteet. Puutarhajätteille tai pelkästään risuille voi tilata oman lavansa

Delete toivottaa reippaita keväisiä talkoolavakapinoita – toimivamman ja puhtaamman yhteiskunnan puolesta! #tekemisenmeininki #talkoolava #talkoolavakapina #deletefinland #kierrätysammattilaiset

Tilaukset ja lisätiedot tästä. 

Kysy neuvoa asiantuntijoiltamme!