Deleten uusi kierrätysyhdistelmäauto säästää vettä, polttoainetta ja aikaa

Uusi ympäristöystävällinen kierrätysyhdistelmäauto kierrättää vettä viemärihuollossa. Delete on jo pidemmän aikaa etsinyt vaihtoehtoisia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja imupaineautoille, sillä vastuullisuus ja veden säästäminen ovat tärkeitä asioita Deleten kaikessa toiminnassa.

Auto pystyy käyttämään viemärin pesussa säiliöön imettyä likaista vettä oman suodatusjärjestelmän ansiosta. Puhdasta vettä kuluu ainoastaan, kun työt lopetetaan ja järjestelmä huuhdellaan.

Deleten asiakkuuspäällikkö Teemu Pohjanoksan mukaan auto säästää veden lisäksi myös turhaa ajoa.

  • Kierrätysyhdistelmäauto säästää veden kulutusta merkittävästi. Tämän lisäksi työn tehokkuus on parantunut: saamme huuhdottua enemmän metrejä, kun ei tarvitse jatkuvasti ajella edestakaisin täyttämään säiliötä. Näin siis vältetään myös turhaa ajoa, kun auto pystyy hyödyntämään samaa vettä. Pidemmässä juoksussa hankinta tuo ympäristöetujen lisäksi myös taloudellisia säästöjä.

Scanian P500 EURO 6 alustalle rakennetun kierrätysvesiyhdistelmän toimitti Deleten pitkäaikainen yhteistyökumppani Juro-Clean Oy. Kierrätysyhdistelmäauto on ensimmäinen Juro-Cleanin Suomeen toimittama kokonaisuus.