Rauman toimipiste muuttanut uusiin tiloihin Lakariin

Delete Rauman toimipiste

Uusi osoite 5.10.2020 alkaen on Lakarinkatu 32, 26510 Rauma.

”Viihdyimme vanhassa sijainnissa pitkään, mutta ajan myötä tilat eivät enää soveltuneet toimintaamme parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi hallitila jäi pieneksi, ja toisaalta toimistotilaa oli aivan liikaa. Uudet toimitilat on suunniteltu ja rakennettu Deleten tarpeiden mukaan tukemaan toimintaamme parhaalla mahdollisella tavalla” kertoo Rauman yksikönpäällikkö Osku Kataja.

Nyt uusien tilojen myötä halliin mahtuu koko Rauman yksikön puhtaanapito kalusto. Halli sijaitsee 8 tien varressa, se on pinta-alaltaan n. 2000 neliötä ja tiloihin mahtuu koko kalusto: 6 korkeapainepesuautoa, 4 suurtehoimuautoa, 2 yhdistelmäautoa ja sekä erinäinen määrä muuta kalustoa. Lisäksi alakerrasta löytyy hyvät pesu- ja taukotilat työntekijöille saunan kanssa, ja yläkerrasta sopiva määrä toimistotilaa ja neuvotteluhuone, jossa erikoisuutena on suuret lasiseinät.

Halli soveltuu hyvin isolle kalustolle, se on läpiajettava ja sieltä löytyy myös pesuhalli, sekä erillinen korjaamotila rasvamontulla kaluston kunnossapitoon.

Raumalla on vakituista henkilöstöä yhteensä 30 henkeä. Toimipiste palvelee pääasiassa yritysasiakkaita, joista suurimpina mm. Metsä Fibre, UPM Rauma, Euroports ja Yara Uusikaupunki. Erityisosaamista löytyy vesipiikkaustöistä, joita käydään tekemässä tarvittaessa kauempanakin. Kotitalouksia ja kiinteistöjä palvelemme mm. suurtehoimuroinneissa sekä viemäripalveluissa.

”Kun koronatilanne hieman helpottaa, kutsumme asiakkaammekin tutustumaan uusiin toimitiloihimme” lupaa Kataja.

Lisätietoja: Osku Kataja, yksikönpäällikkö, osku.kataja@delete.fi, puh. 050 5612299