Haemme Asiakkuuspäällikköä teollisuuspalveluihin

Oletko aktiivinen ja yrittäjähenkinen prosessiteollisuuden ja palvelubisneksen asiantuntija, jolla on palava halua auttaa asiakkaitaan?

Meillä on sinulle unelmaduuni!

Delete on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa ja Kierrätyspalveluissa.

Haemme nyt asiakkuuspäällikköä teollisuuden puhdistuspalveluihin luomaan, kasvattamaan ja hoitamaan asiakkuuksia asiantuntijan ottein. Vastuullasi on etsiä uusia asiakkuuksia sekä omien kanaviesi kautta että yhdessä tiimin kanssa ja pitää aktiivisesti huolta heidän tarpeistaan. Olet mukana erilaisissa asiakkuusprojekteissa alusta loppuun.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on
– vähintään 5 vuoden kokemus prosessiteollisuudesta, teollisuuden kunnossapidosta tai palvelubisneksestä
– sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa (ruotsi katsotaan eduksi)
– koulutus esim. kaupalliselta tai tekniseltä alalta
– itseohjautuvuutta
– aito auttamisen halu
– rento ja rehellinen ”hands on” asenne

Teollisuuspalveluiden asiakkaita meillä on ympäri maata ja työsi on erittäin liikkuvaa. Toivomme, että asuinpaikkakuntasi on keskeisellä sijainnilla, josta pääset helposti asiakaskäynneille eri puolille Suomea (esimerkiksi Pirkanmaa, Keski-Suomi, Pohjois-Savo).

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kehittyvää organisaatiota yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys ja vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Meille on tärkeää, että jokainen tulee huomioiduksi yksilöinä ja työskentelyilmapiirimme on välittävä, rento, yrittäjähenkinen, sekä huumorintajuinen. Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei tosikkona!

Rekrytointia hoitaa Myynnintuottajien rekrytointikonsultti Jenna Eskelinen. Jennan tavoittaa numerosta 044 – 240 1841 tai jenna.eskelinen@myynnintuottajat.fi