SkipUp -lavojen valmistus ja myynti on alkanut

Delete SkipUp -lavoista on allekirjoitettu Suomen markkinoita koskeva myynti- ja valmistussopimus NK-Yhtymän kanssa.

Delete SkipUp -lavoista on allekirjoitettu Suomen markkinoita koskeva myynti- ja valmistussopimus NK-Yhtymän kanssa.

SkipUp on Deleten patentoima lavainnovaatio, jonka avulla työmaalla oleva täysi vaihtolava voidaan korvata tyhjällä lavalla samalla, kun täysi lava nostetaan auton kuljetettavaksi. Keksintö tehostaa työmaalogistiikkaa, ja logistiikan päästöt voivat jopa puolittua. Lavojen säilyttämiseen tarvittavan lavakenttätilan tarve vähenee merkittävästi, sillä SkipUp-mahdollistaa jopa kolmen lavan säilyttämisen päällekkäin. Tehokkuuden myötä kuljetusmäärät vähenevät, joka lisää myös turvallisuutta työmaalla sekä työmaan lähialueilla.

SkipUp innovaatio on palkittu vuonna 2018 Trailer Innovation Awards -kilpailussa toisella palkinnolla sekä vuonna 2019 German Innovation Awards -kilpailussa ensimmäisellä palkinnolla.

Nyt allekirjoitetun sopimuksen myötä lavat pääsevät koko Suomen kattavaan jakeluun NK-Yhtymän valmistuksen ja myynnin saattelemana.

– NK-Yhtymällä on juuri sellainen osaaminen ja asiakaskunta, joka vastaa tuotteen potentiaalista käyttäjäkuntaa. Vaadimme yhteistyökumppanilta korkeaa laatua ja teknistä osaamista, josta heillä on selkeää näyttöä, kertoo Tommi Leppiaho Deleteltä. Lisäksi NK-Yhtymällä on laaja ja toimiva alihankintaverkosto, joka valmistuksessa vastaa vaatimuksiamme niin laadullisesti kuin eettisestikin, lisää Leppiaho.

Ensimmäiset NK-Yhtymän valmistamat lavat on otettu käyttöön heinäkuun lopussa 2020.

Lisätiedot:
Timo Aarvala, p. 040 5965 973
Timo Kalliomäki, toimitusjohta, NK-Yhtymä Oy, p. 0400 993 56

Delete Demolition Oy
Delete Demolition Oy on osa Delete -konsernia. Delete on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa ja Kierrätyspalveluissa. Delete SkipUp on Deleten patentoima innovaatio, jolla voidaan merkittävästi vähentää rakennustyömaan logistiikasta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä sekä edistää turvallisuutta. www.delete.fi

NK-Yhtymä Oy
NK-Yhtymä Oy valmistuttaa ja maahantuo vaihtolavoja, etulastaajakontteja sekä lavatarvikkeita. Erilaiset lavat ja kontit syntyvät meiltä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, mittatyönä ja materiaalitoiveet tarkasti huomioiden. www.nk-yhtyma.fi

Kuvassa vasemmalta: Tommi Leppiaho, Timo Kalliomäki (NK-Yhtymä Oy), Timo Aarvala ja Juha Ranta