Delete Kokkolan toimipiste muuttanut uuteen osoitteeseen

Deleten Kokkolan toimipisteen uusi osoite on 1.8.2020 alkaen Turkistarhaajantie 3, 67800 Kokkola. Yksikönpäällikkönä jatkaa Daniel Stenvall.

-Olemme pitkään etsineet Kokkolasta meille soveltuvia, riittävän suuria toimitiloja. Tämä uusi halli on rakennettu täysin meidän tarpeiden mukaan ja se helpottaa päivittäistä työtämme, sanoo Stenvall tyytyväisenä.

-Uudessa hallissa on otettu huomioon kaikki tarpeemme. Meiltä löytyy nyt mm. pesuhalli joka auttaa kaluston kunnossapitoa, hallipaikat kaikille neljälle kuorma-autolle sekä pakettiautoille ja työntekijöille hyvät pukeutumis- ja pesutilat saunalla. Yläkerran puolella on taukotilat, toimisto ja kokoushuone, kertoo Stenvall.

Kokkolan yksikössä työskentelee tällä hetkellä 13 henkilöä, ja elokuussa aloittaa vielä yksi uusi työntekijä. Yksikkö tarjoaa erilaisia puhdistuspalveluita pääasiassa paikallisille teollisuusasiakkaille Kokkolan lisäksi myös Pietarsaaren alueella. Kesäaikaan tehdään paljon suurtehoimurointeja myös yksityisasiakkaille, esimerkiksi yläpohjan tai alapohjan imurointeja remonttikohteissa.

Lisätietoja:
Daniel Stenvall, Yksikönpäällikkö
email. daniel.stenvall@delete.fi
puh. +358 40 6882 830

Delete Kokkolan uusi toimipiste

Uusista toimitiloista löytyy mm. pesuhalli joka auttaa kaluston kunnossapitoa, hallipaikat kaikille neljälle kuorma-autolle sekä pakettiautoille ja työntekijöille hyvät pukeutumis- ja pesutilat saunalla.