Haemme viemärikuvaajaa Puhdistuspalvelut-liiketoimintaan pääkaupunkiseudulle

Viemärikuvaaja työvarusteissaan

Me Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.

Haemme viemärikuvaajaa Puhdistuspalvelut-liiketoimintaan pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista viemärikuvauksiin liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat viemärikuvaukset ja -puhdistukset. Työskentelyalue on pääkaupunkiseutu ja lähialueet.

Haemme joukkoomme työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita henkilöitä, joille turvallinen työskentely on itsestäänselvyys. Kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi ja työssä pärjäämistä helpottaa putkimiehen/-asentajan koulutus.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on hyvä motivaatio ja asenne turvallista työskentelyä kohtaan sekä halu oppia uutta,
  • olet valmis matkatöihin sekä ajoittain epäsäännöllisiin työaikoihin,
  • olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot, työtä tehdään usein tiimissä tai työparin kanssa,
  • C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys eivät ole välttämättömiä mutta katsotaan eduksi.

Sijoituspaikkasi on Helsinki.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää ympäristöalan konsernia yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys. Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 31.5.2020 mennessä Deleten rekryportaalin kautta: https://delete.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa yksikönpäällikkö Joni Löppönen, puh. 0400 279 301.

 

Delete Group on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa asiakkaiden liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa ja Kierrätyspalveluissa. 

Delete syntyi vuonna 2010 Toivonen Yhtiöiden ja Tehocin yhdistyessä, ja pohjoismainen pääomasijoittaja Axcel osti sen vuonna 2013. Delete on ostanut vuodesta 2011 alkaen 34 yritystä, jotka toimivat teollisuuden puhdistus- ja purkualoilla.Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja sen palveluksessa on noin 900 ammattilaista 36 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa.