Haemme PURKUKONEEN KULJETTAJIA kokonaispurkuun

Purkutyömaa

Me Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.

Delete Demolition Oy hakee PURKUKONEEN KULJETTAJIA kokonaispurku -liiketoimintaan

Työtehtävääsi kuuluu toimia purkukoneen kuljettajana eri puolilla Suomea olevissa purkukohteissa, keskittyen pääsääntöisesti Etelä-Suomeen. Työ on melko itsenäistä, sinun pitää toimia vastuullisesti huomioiden asiakkaan tarpeet ja turvallinen työskentely on itsestäänselvyys.

Haemme joukkoomme työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita rakennusalan ammattilaisia, olet aikaisemmin toiminut esim. kaivinkoneen kuljettajana. Purkualan kokemuksen katsomme eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on kokemusta rakennusalalta
  • sinulla on matkustusvalmiutta
  • sinulla on hyvä motivaatio ja asenne turvallista työskentelyä kohtaan sekä halu oppia uutta,
  • olet työtä pelkäämätön ja fyysisesti hyvässä kunnossa,
  • olet avoin, joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Sijoituspaikkasi suhteen voit esittää oman toiveen.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi johtavaa purkualan toimijaa yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys. Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 21.2.2020 Deleten rekryportaalin kautta: https://delete.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1. Hae pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa konepäällikkö Jari Sulin, puh. +358 40 047 8259.