Haemme PUHDISTUSTYÖNTEKIJÖITÄ Siilinjärvelle

Deleten korkeapainepesijä työvaatteissaan

Me Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.

Haemme PUHDISTUSTYÖNTEKIJÖITÄ Puhdistuspalvelut -liiketoimintaan

Työtehtävät koostuvat monipuolisista mm. suurtehoimurointiin ja korkeapainepesuihin  liittyvistä tehtävistä. Työolosuhteet on vaihtelevat, töitä tehdään paljon vaativassa tehdasympäristössä, jossa korostuu turvallinen työskentely.

Haemme joukkoomme työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita henkilöitä, joille turvallinen työskentely on itsestäänselvyys. Kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on hyvä motivaatio ja asenne turvallista työskentelyä kohtaan sekä halu oppia uutta,
  • olet valmis epäsäännöllisiin työaikoihin ja päivystystyöhön sekä ajoittain matkatöihin,
  • omistat C-ajokortin, lisäksi eduksi katsotaan, mikäli sinulla on kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys.
  • olet työtä pelkäämätön ja fyysisesti hyvässä kunnossa,
  • olet avoin, joustava ja​ omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Sijoituspaikkasi on Siilinjärvi.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää ympäristöalan konsernia yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys. Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 29.2.2020 Deleten rekryportaalin kautta: https://delete.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1. Hae pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa yksikönpäällikkö Tuomas Ruokamo, puh. 040 015 1211​