Waste-konsepti luo uutta käyttöä purkumateriaaleille

Waste on Deleten purkutyömailta kerättyjen esineiden ja materiaalien ympärille rakentunut tuotebrändi. Waste-tuotteet ovat sisustusesineitä, huonekaluja, lamppuja ja valaisimia sekä muita sisustamiseen sopivia tuotteita, jotka on valmistettu Deleten purkutyömaiden purkumateriaalista. 

Waste-tuotteet soveltuvat käyttöön muun muassa koteihin, julkisiin tiloihin, ravintoloihin, kahviloihin, toimistoihin ja muuallekin. Ne ovat aarteita jokaiselle kierrätystä, kiertotaloutta, teollista muotoilua, kierrätysmuotoilua ja yksilöllisyyttä arvostaville.

Toisen jäte on toisen aarre

Purkutyömailta voi löytää laadukkaita ja arvostettuja materiaaleja, esimerkiksi metallia ja hienoa puuta. Materiaalien lisäksi joiltain purkutyömailta löytyy runsaasti huonekaluja, valaisimia ja koriste-esineitä. Osa tuotteista on huolellisen puhdistuksen ja korjauksen jälkeen käyttövalmiita. Osa vaatii enemmän työtä ja ehkä myös tuunausta.

Monet materiaaleista ovat käyttökelpoisia vuosikymmenten jälkeenkin, joskin ehkä eri käyttötarkoituksessa. Se, mikä on muille jätettä, on meille Waste-mahdollisuuksia. Waste-tuotteissa käytettävät materiaalit ovat usein alkuperäisessä käytössään olleet massatuotettuja. Uudelleenmuotoilun, puhdistamisen, korjaamisen tai uudistamisen jälkeen ne saavat uuden, yksilöllisen elämän. Kaikki tuotteemme ovat tavalla tai toisella uniikkeja, sillä taustalla on aina yksilöllinen historia ja tarina, ja jokainen esine kuluu ja patinoituu yksilöllisesti.

Voisi sanoa, että jonkun muun jäte on toisen aarre. Näin syntyy Waste.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme www.waste.fi tai Waste Shopiin!

Helsingin Ullanlinnaan avattu Waste Shop myy Deleten purkukohteista peräisin olevista materiaaleista tehtyjä sisustustuotteita. Yhteinen nimittäjä tuotteille on kiertotalouden ja kestävän kehityksen henki, laadukkuus ja yksilöllisyys.

Waste Shop

Kapteeninkatu 26, Helsinki

Avoinna ti-to klo 12-18, la klo 12-15

 

#jätteenvähentämisenviikko #näkymätönjäte #jätteetönviikko #waste #deletewaste #kiertotalous #purkaminen #rakentaminen

Seuraa somessa

Waste Facebookissa: https://www.facebook.com/deletewaste/

Waste Instassa: https://www.instagram.com/delete_waste/

Waste YouTubessa: https://www.youtube.com/channel/UCUV98mJkb5XBNBhcdn-8W9A