Olemme mukana Isännöintipäivillä 17.-19.9.2019

Kuva Deleten työntekijästä Deleten imuauton edessä

Isännöintipäivät on kiinteistöalan ykköstapahtuma, jossa toisiaan pääsee tapaamaan isännöintialan eri toimijat, ammattilaiset sekä palveluntarjoajat eri puolelta Suomea. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Helsingissä Hartwall Arenalla, suurempana kuin koskaan. Delete on tänäkin vuonna mukana omalla osastollaan tiistain avajaisjuhlassa sekä keskiviikon seminaaripäivässä.

Osastollamme numero 36 pääset tutustumaan Deleten kattaviin kiinteistöpalveluihin sekä tapaamaan asiantuntijamme liittyen mm. julkisivupesuun, graffitinpoistoon, viemäritöihin, suurtehoimurointiin kuin vahinkopalveluihinkin.

Lisätietoja isännöintipäivien ohjelmasta sekä ilmoittautumisen löydät www.isannointipaivat.fi

Nähdään isännöintipäivillä!