Delete tekee hyvää yhdessä Nenäpäivän kanssa

Kuva Deleten työntekijästä nenäpäiväteemalla

Delete Finland Oy on Nenäpäivän kumppani 2019. Olemme sitoutuneet keräämään Nenäpäivän nimissä rahaa huimat 10.000 euroa maailman lasten hyväksi.

Yhteistyö Nenäpäivän kanssa tukee yrityksemme vastuullisuustyötä ja laajentaa sen maantieteellisiä vaikutuksia entistä kauemmas. Turvallisuus, yhdenvertaisuus ja puhdas ympäristö ovat asioita, joiden edistämiseksi teemme työtä päivittäin omassa vaikutuspiirissämme. Samojen asioiden parissa Nenäpäivän hyväntekeväisyysjärjestöt tekevät töitä maailmalla, auttaen etenkin lasten asemaa mm. terveydenhuollon ja koulutuksen kautta.

Nenäpäivän kautta on hauska auttaa! Yhteistyössä on voimaa, ja tulemme haastamaan henkilöstöämme, yhteistyökumppaneitamme sekä asiakkaitamme erilaisten tempausten ja tapahtumien kautta mukaan kampanjaan. Kuka vaan voi osallistua kampanjaan helposti lahjoittamalla.

Kymmenellä eurolla autat paljon! Sillä summalla mahdollistat esimerkiksi rokotukset 25 lapselle, pienen kasvimaan neljälle kotitaloudelle tai henkilöllisyystodistuksen lapselle hänen oikeuksiensa turvaamiseksi.

Tietoa Nenäpäivän toiminnasta löydät: www.nenapaiva.fi

Lisätietoja:
Milla Kulkas, Markkinointipäällikkö, Delete Finland Oy
milla.kulkas@delete.fi, puh. 040 7077 414