Delete on maailman 12. suurin purkuyritys vuonna 2019

Delete on maailman 12 suurin purkuyritys vuonna 2019

Demolition&Recycling International -lehti listaa vuosittain 100 suurinta purkuyritystä maailmassa liikevaihdon perusteella mitattuna. Suuret purkuyritykset Yhdysvalloista sekä Iso-Britanniasta dominoivat listan kärkeä saavuttaen 5 ensimmäistä sijaa. Suurimpien purkuyritysten liikevaihto lähenee 500 miljoonaa dollaria vuodessa, mutta alle 200 miljoonan euron liikevaihdossa kilpailu listasijoituksista tiukkenee.

Delete Group Oyj on listauksessa mukana toista vuotta. Tämän vuoden sijoitus nousi neljä pykälää viime vuoden 16. paikalta sijalle 12. Euroopan alueen purkuyritysten listauksessa olemme sijalla 8, kun edellisen vuoden sijoitus oli 11. Delete oli vuoden 2019 toiseksi suurin liikevaihdon kasvattaja dollareissa mitattuna.

D&ri -lehti koostaa listauksen pääasiassa yritysten itse lähettämien tietojen pohjalta. Osa tiedoista voidaan kerätä myös yritysten verkkosivuilta tai alan tilastoista. Vuoden 2019 tiedot on julkaistu touko-kesäkuun numerossa. Lisätietoja sekä digitaalisen lehden löydät osoitteesta www.khl.com.