Delete SkipUp lavainnovaatio palkittiin Saksassa

Delete SkipUp lavainnovaatio voitti German Innovation Award palkinnon 2019

German Innovation Awards kilpailu kunnioittaa tuotteita ja ratkaisuja, jotka erottuvat edukseen erityisesti niiden käyttäjäkeskeisyyden ja lisäarvon ansiosta aiempiin vastaaviin ratkaisuihin verrattuna. Kilpailu kokoaa yhteen kaikki teollisuudenalat – koska innovaatioita, jotka muodostavat tulevaisuuden ja parantavat elämäämme, tulee kaikilta toimialoilta. Joskus tunnistat innovaatiot ensi silmäyksellä – mutta usein näin ei ole. Se on asia, jonka German Innovation Award haluaa muuttaa. Kilpailu tekee merkittävistä saavutuksista näkyvän laajalle yleisölle ja takaa tuotteen onnistuneen asemoinnin markkinoille.

Deleten SkipUp lavainnovaatio voitti German Innovation Award palkinnon 2019 B2B sektorin logistiikka ja infrastruktuuri -kategoriassa. Palkinnot jaettiin 28.5.2019 Saksan Tekniikan Museossa Berliinissä.

SkipUp lavajärjestelijä on kehitetty vastamaan kaupungistumisen ja kestävän kehityksen haasteisiin. Lavajärjestelijän avulla saavutat tehokkaan tilankäytön rakennustyömailla ja pystyt vähentämään kuljetuksista aiheutuvia kustannuksia jopa 50%. Lisäksi työturvallisuus paranee, kun kuorma-autoliikennettä työmaan ympäristössä voidaan vähentää.

Katso videolta kuinka SkipUp toimii: