Delete Finland Oy muuttaa rakennusjätteen hinnoittelua Pirkanmaalla ja Uudellamaalla

Jätekuormaa puretaan Deleten asemalla

Jätteenkäsittelystä syntyvän kiinteän kierrätyspolttoaineen kysyntä jatkuu heikkona. Myöskään materiaalihyödynnykseen sopivien jakeiden kysyntä ei ole kehittynyt ennakoidulla tavalla, suhteessa syntyviin jätemäärään. Näistä syistä Delete Finland Oy tarkastaa rakennus-, kaupan-, teollisuuden, talkoo-, erikoiskäsiteltävän- ja energiajätteen hinnoittelua Pirkanmaalla, sekä energiajätteen hintaa Uudellamaalla. Uudet hinnat astuvat voimaan 1.5.2019. Päivitetyt hinnastot löytyvät verkkosivuiltamme https://www.delete.fi/services/kierratys-ja-jatteenkasittely/

Lisätietoja:

Pirkanmaa:
Tommi Järvinen
Delete Finland Oy, Aluepäällikkö, kierrätyspalvelut
mail. tommi.jarvinen@delete.fi
puh. 040 522 2750

Uusimaa:
Juha Mitro
Delete Finland Oy, Aluepäällikkö, kierrätyspalvelut
email. juha.mitro@delete.fi
puh. 0400 154 469