Asiakkaan jäteongelmaan ratkaisu muutamassa tunnissa

Deleten ja Granon Tapparalle valmistamat pahvinkeräysastiat

Tapparalle on tärkeää tuottaa faneille elämyksiä. Yksi helppo keino lisätä elämyksellisyyttä, on lisätä fanien ja pelaajien vuorovaikutusta jääkiekkopeleissä. Katsomon kannustus siivittää koko joukkueen entistä parempiin suorituksiin jäällä ja nostaa myös tunnelmaa katsomossa.

Suomalaiset ovat usein arkoja osallistumaan peliin kannustamalla, ja tämän ongelman Tappara on ratkaissut pahvisilla läpsyttimillä, joita jaetaan jokaisessa kotipeleissä katsojille 4000-5000 kappaletta. Läpsyttimien on koettu nostavan tunnelman jäähallissa entistä korkeammalle, ja palaute on ollut positiivista. Tunnelman lisäksi läpsyttimet ovat yksi tehokas markkinointikanava Tapparan yhteistyökumppaneiden kanssa

Läpsyttimet kuitenkin koituvat ongelmaksi heti pelin jälkeen. Osa katsojista ottaa pahvisen läpsyttimen muistoksi, mutta suurin osa näistä pahveista päätyy hallin roskiksiin. Roskikset täyttyvät nopeasti, eikä kaikki roskat aina edes mahtuneet niille kuuluviin astioihin. Lisäksi pahvi olisi helppo materiaali kierrättää ja käyttää uudelleen, mutta sekajäätteestä sitä ei voida lajitella erikseen.

Pahviroskasta siivoton halli keräsi myös median huomion. Delete tekee Tapparan kanssa paljon yhteistyötä, ja niinpä saimme yhteydenoton myös tämän asian tiimoilta. Otimme heti asian hoitoomme, ja muutaman tunnin päästä meillä oli valmiina ratkaisu ongelman hoitoon. Suunnitelmaan kuuluu halliin sijoitettavat erilliset keräysastiat pahville sekä pahvijätteen säännöllinen nouto ja toimitus uudelleen hyödynnettäväksi Deleten toimesta.

Keräysastiat valmistettiin yhteistyössä Granon kanssa erityisen nopealla aikataululla ja hyvällä yhteistyöllä. Aineisto painoa varten työstettiin heti torstain aikana, ja perjantaina ensimmäiset keräilyastiat toimitettiin jo Tapparan omaan kotihalliin lauantain kotiottelua varten.

Kierrätä & Kannusta! Laitathan sinäkin jatkossa pahviroskat niille varattuun astiaan?