Projektihenkilöstöä Kokonaispurku -liiketoimintaan

Purkutyömaa

Me Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.

Haemme PROJEKTIHENKILÖSTÖÄ Kokonaispurku -liiketoimintaan 

Projektipäällikön tehtävässä vastaat vastuullasi olevien projektien toteuttamisesta taloudellisesti ja laadukkaasti. Työnjohtajan tehtävässä toimit monipuolisissa työmaatehtävissä, vastaat melko itsenäisesti projektien osakokonaisuuksien toteuttamisesta. Pääset työskentelemään monipuolisissa mielenkiintoisissa kohteissa. Työnjohtajana toimit työmaalla työskentelevien työntekijöiden esimiehenä ja aikaisempi kokemus esimiestehtävistä auttaa tehtävän hoidossa. Projektipäällikkönä osallistut myös projektien tarjouslaskentaan. Kohteet sijaitsevat eri puolella Suomea.

Haemme joukkoomme työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita henkilöitä, joille turvallinen työskentely on itsestäänselvyys. Kokemus vastaavista töistä sekä esimiestyöstä katsotaan eduksi ja työssä pärjäämistä helpottaa soveltuva teknisen alan koulutus.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on teknisen alan koulutus tai muu vastaava tutkinto
  • sinulla on hyvä motivaatio ja asenne turvallista työskentelyä kohtaan sekä halu oppia uutta,
  • olet valmis matkatöihin sekä ajoittain epäsäännöllisiin työaikoihin,
  • olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot,
  • perus atk-taidot on sinulle itsestään selvyys ja olet motivoinut oppimaan myös uusia työtä helpottavia ohjelmia

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää ympäristöalan konsernia yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys. Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 9.11.2018 mennessä Deleten rekryportaalin kautta: https://delete.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1. Hae pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa liiketoimintajohtaja Kimmo Palomäki, puh. 044 300 0178 ja toimialapäälliköt Raimo Lehtimaa, puh. 040 842 4055 ja Raine Hakala, puh. 040 747 4108.

Tutustu purkutyön johtamiseen lisää Delete-lehdestä.