Deleten SkipUp -lavajärjestelijälle menestystä suuressa logistiikka-alan innovaatiokilpailussa Saksassa

Trailer Innovation palkintoa on jaettu vuodesta 2002. Palkinnon tarkoitus on antaa tunnustusta perävaunujen ja ajoneuvokorirakentamisen innovaatioille Euroopassa. VDA on ollut alusta lähtien palkinnon tukija, ja Trailer Innovation Awards on olennainen osa IAA Nutzfahrzeuge -tapahtumaa. IAA on yksi Euroopan vanhimmista ja suurimmista kuljetusalan tapahtumista, jossa vierailee vuosittain lähes miljoona alan ammattilaista ja näyttelytilaa on yhteensä noin 200 000 m².

Kilpailun tuomaristossa on 16 jäsentä, jotka ovat suurten eurooppalaisten kuljetusalan lehdistön edustajia. Jokainen tuomariston jäsen toimii itsenäisesti antaen pisteitä osallistujille. Pisteytyksessä huomioidaan erikseen mm. innovaatio, turvallisuus ja kustannustehokkuus.

Delete osallistui kilpailuun uudella SkipUp lavajärjestelijällä. SkipUp -lavan avulla työmaalla oleva täysi vaihtolava voidaan korvata tyhjällä lavalla samalla, kun täysi lava nostetaan auton kuljetettavaksi. Keksintö tehostaa työmaalogistiikkaa, ja logistiikan päästöt voivat jopa puolittua. Myös lavojen säilyttämiseen tarvittavan lavakenttätilan tarve vähenee merkittävästi, sillä SkipUp mahdollistaa kolmen lavan säilyttämisen päällekkäin.

Deleten lavajärjestelijän käytön hyödyt

  1. Puolet vähemmän kuljetusten aiheuttamia päästöjä, 50 % pienempi hiilijalanjälki
  2. Puolet vähemmän kuljetuskustannuksia
  3. Puolet vähemmän ajoneuvoja työmaalla, turvallisempi työmaa
  4. Soveltuu standardilavoille
  5. Ei vaadi muutoksia nykyiseen kuljetuskalustoon
  6. Kolminkertaistaa lavakentän kapasiteetin

Deleten SkipUp lavajärjestelijä on esillä FinnBuild messuilla Helsingin messukeskuksessa 10.-12.10.2018.

Katso videolta kuinka Delete SkipUp -lavajärjestelijä toimii.

Pat.pend. FI20175337, WO2017182719, FIU20184036, FI20185453, FI20185456, FI20185455