Haemme Etelä-Suomeen PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ hissipurku-yksikköön

Me Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.

Haemme PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ Saneerauspalvelut -liiketoiminnan Hissipurku -yksikköön

Työtehtävät koostuvat monipuolisista hissipurkuun liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat erilaisten hissien purkamiset erityyppisissä kohteissa. Työskentelyalue on päänsääntöisesti Etelä-Suomi, mutta kohteita voi olla muuallakin.

Haemme joukkoomme työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita henkilöitä, joille turvallinen työskentely on itsestäänselvyys. Kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi ja työssä pärjäämistä helpottaa soveltuva ammatillinen koulutus.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on hyvä motivaatio ja asenne turvallista työskentelyä kohtaan sekä halu oppia uutta,
  • olet valmis matkatöihin sekä ajoittain epäsäännöllisiin työaikoihin,
  • olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot, työtä tehdään usein tiimissä tai työparin kanssa,

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää ympäristöalan konsernia yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys. Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 7.9.2018 mennessä Deleten rekryportaalimme kautta TÄSTÄ. Hae pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa yksikönpäällikkö Janne Levola, puh. 050 547 7739​