Haemme YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ Tampereelle Vahinkosaneeraus-yksikköömme

Tulet toimimaan noin 20 hengen tulosvastuullisena esimiehenä. Olet rakennusalan ammattilainen, jolla on kokemusta eri(ko)koisten rakennusprojektien toteuttamisesta. Arvostamme kokemusta huoneistoremonteista ja erityyppisten vahinkokohteiden saneeraustöistä.

Hakijalta edellytetään:

  • Tehtävään soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta (esim. insinööri)
  • Kokemusta tarjouslaskennasta
  • Organisointikykyä
  • Yrittäjämäistä asennetta
  • Ongelmanratkaisutaitoja
  • Yhteistyökykyä
  • Asiakaspalvelukokemusta
  • Persoonatasolla korostuvat kyky toimia vastuullisesti ja jämäkästi vaativissa olosuhteissa sekä kyky priorisoida tehtäviä

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää ympäristöalan konsernia yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys. Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi 10.08.2018 mennessä. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt, Senior Headhunter Tapio Joki, puh 0400 626 146.